10 ترفند دیوانه وار عکاسان حرفه ای مواد غذایی برای زیبا جلوه دادن تصاویرشان استفاده می کنند

توسط irmusic4, آگوست 10, 2021


10 ترفند دیوانه وار عکاسان حرفه ای مواد غذایی برای زیبا جلوه دادن تصاویرشان استفاده می کنند

همه ما تجربه ناخوشایندی از خوردن یک وعده غذایی فست فود ناامیدکننده داشته ایم که به هیچ وجه شبیه تبلیغات وسوسه انگیزی نیست که در وهله اول شما را به آن میل کرده است. اما چگونه عکاسان غذایی را که در تبلیغات می بینید بسیار باورنکردنی نشان می دهند؟ به اندازه کافی عجیب ، پاسخ هرگز فقط فتوشاپ نیست.
INSIDER یک روز را به سایه انداختن عکاس حرفه ای غذا ، استیو گیرالت ، که کارهای او را می توان در Shutterstock و Offset (شاخه سطح بالای Shutterstock) مشاهده کرد ، و همچنین Emma Feigenbaum ، آرایشگر مواد غذایی و Paola Andrea ، آرایشگر سبک ، سایه انداخت. این سه نفر با هم کار کردند و عکس های خیره کننده ای از استیک و لامپو را برای افست خلق کردند.
به اسکرول ادامه دهید تا “اسرار کوچک کثیف” پشت تبلیغات مواد غذایی و عکس های سهام را بیاموزید.
اما فیگنباوم گفت: “بسیاری از تبلیغ کنندگان به شما اجازه می دهند هر کاری انجام دهید تا غذای آنها خوب جلوه کند” “بسیاری از شرکت ها این سیاست را دارند که” تا زمانی که شما از غذای واقعی استفاده می کنید ، مهم نیست که چطور آن را لباس می دهید ، خوب است “. . “اگر یک شرکت رژیم غذایی یا غذاهای منجمد از فلفل دلمه ای استفاده می کند – بگویید – اجازه دارید آنها را برای فلفل تازه عوض کنید […] گاهی اوقات ، 200 بسته را کشف می کنم تا ترکیب کاملی از مواد فتوژنیک را پیدا کنم و غذای فرانکشتاین. ”
این غذا به سختی کاملاً تازه است. برای عکسبرداری Offset ، Feigenbaum غذا را درست قبل از فیلمبرداری جیرالت درست روی صحنه درست می کرد ، اما اغلب اوقات که طراحان غذا و عکاسان برای تبلیغ کنندگان کار می کنند ، غذای با ظاهری عالی می تواند چند روزه باشد.
فیگن باوم گفت: “من برای تبلیغ لباس لباس شام شکرگذاری انجام می دادم و در آغاز این شلیک چهار روزه سه بوقلمون درست کردیم.” “ما مجبور شدیم آنها را بیرون بگذاریم ، و هر روز كه آنها از آنها استفاده نمی كردند ، مجبور می شدیم آنها را آب میوه تهیه كنیم و بوقلمونها را مانند جدید جلوه دهیم. وقتی آنها سرانجام بوقلمونها را روی میز گذاشتند ، بوی آنها بسیار بد بود. به اندازه کافی عجیب و غریب ، آنها حتی در نهایت از فیلم بوقلمون استفاده نکردند! ”
گوشت در روغن خیسانده می شود بنابراین چاق و آبدار به نظر می رسد آیا تا به حال تبلیغات تجاری را با یک برگر مشاهده کرده اید که گوشت آن به نظر می رسد در آب آن چکه می کند ، اما پس از آن چیز واقعی را دریافت می کنید و حتی برای خوردن آن خیلی خشک به نظر می رسد؟
جیرالت به اینسایدر گفت: “بعضی اوقات مجبورید گوشت را در روغن خیس کنید تا وقتی در زندگی خشک است ، آبدار به نظر برسد.”
از عکسبرداری ما ، حتی استیک های پیچیده شده با بیکن را با روغن رنگ آمیزی کردند تا در عکس فتوشاپ ظاهر شوند. Joanna Fantozzi & Steve Giralt عکس های نوشیدنی های سرد در واقع سرد نیستند … آنها طوری ساخته شده اند که با مخلوط گلیسیرین به نظر می رسند. فیگن باوم چندین بطری اسپری در اختیار دارد: یکی برای روغن (برای اینکه آب آن برگر آبدار به نظر برسد) ، یکی پر با آب ، و دیگری پر از مخلوط گلیسیرین است.
فیگنباوم گفت: “هنگامی که من برای تهیه یک کوکتل یا سایر نوشیدنی ها برای تهیه یک ساقه آماده می شوم ، فقط مخلوط گلیسیرین را اسپری می کنم و ناگهان سرد به نظر می رسد.” “به علاوه ، از بین نمی رود و اثر انگشت باقی نمی گذارد.”
صحنه های بیرونی معمولاً در داخل خانه گرفته می شوند حتی زیبا ترین غذا می تواند در مقابل مجموعه ای خسته کننده ، بی روح به نظر برسد. از نظر جیرالت ، همه اینها به روشنایی (و تجهیزات دوربین به ارزش چند صد هزار دلار) برمی گردد.
اینجا قیمت هر دوربین در استودیوی گسترده Giralt 50 هزار دلار است. ژوانا فانتوززی ، جیرالت گفت: “ما می توانیم هر کاری را که شما بخواهید انجام دهیم.” “این می تواند به سادگی یک پس زمینه یا یک پنجره جعلی باشد. من فقط برای هالووین کاری را برای مجله روز زن انجام دادم ، آنها می خواستند این احساس به بیرون خانه نگاه کند و ما شاخه های درختی برای سایه زدن داریم. کار با روشنایی انجام شد. ”
شکلات ذوب شده اغلب یک ترکیب شیمیایی است که در مواد شوینده لباسشویی وجود دارد: “ما بعضی اوقات از شکلات های تقلبی استفاده می کنیم … این ژل همان چیزهایی است که آنها برای ساختن لجن استفاده می کنند.” “شما به آن رنگ خوراکی قهوه ای و پودر کاکائو اضافه می کنید و کاملاً شبیه شکلات است ، جز این که نگران خنک شدن یا ذوب شدن آن نباشید. فقط قوام کامل شما را حفظ خواهد کرد.”
برای مثال ، این “مواد لجن” به عنوان بوراکس شناخته می شود ، یک ماده شیمیایی که در مواد شوینده لباس نیز استفاده می شود.
از اسلحه های گرمایی برای سوزاندن یا ذوب کامل مواد غذایی یک پوسته کاملاً ذغالی شده روی استیک چشم دنده ای 3 پوندی استخوانی استفاده می شود. Joanna Fantozzi به احتمال زیاد ، آرایشگر غذای شما نتوانسته است غذای اصلی را برای عکسبرداری کاملا ذوب یا ذوب کند. اما بگذارید بگوییم شما می خواهید آن پنیر کبابی کمی ملایم تر به نظر برسد ، یا آن پیتزای منجمد دارای ظاهری زغال دار بیشتر باشد ، شما از اسلحه گرم استفاده می کنید.
فیگنباوم گفت: “اسلحه گرمایی من می تواند تا 1500 درجه فارنهایت برسد.” “با این چیز ، می توانم دقیقاً نقطه مورد نظر خود را بزنم تا مجبور نباشید کل ظرف را دوباره بپزید.”
فایگنباوم گفت: “من همیشه چسب فوق العاده ای را با خودم می آورم”. “به عنوان مثال اگر یک بوریتو کنار هم نباشد ، من تورتیلا واقعی را می چسبانم تا آن را حفظ کند ، بنابراین شما مجبور نیستید 20 دقیقه آنجا بنشینید تا کاملا آن را بچرخانید.”
دقیقاً به همین دلیل است که جیرالت می گوید شما همیشه قبل از نمونه برداری از هر نوع غذا از شاخه ، از آرایشگر غذا می خواهید.
فیگنباوم گفت: “ماریناد و لعاب معمولاً از شربت ذرت تهیه می شود:” بیشتر آرایشگران مواد غذایی نمی خواهند این موضوع را بپذیرند ، اما شربت کارو [با نام مستعار شربت ذرت] بسیار مهم است. » “افزودن شربت کارو می تواند غذای شما را قهوه ای تر نشان دهد و اگر آن را رقیق کنید می تواند لعاب ایجاد کند. اگر آن را غلیظ بگذارید می تواند مانند لعاب یا ماریناد نیز به نظر برسد.”
این نتایج نهایی حاصل از عکسبرداری استیک استیو جیرالت با استفاده از بسیاری از تکنیک های ذکر شده در بالا است.
استیک! چشم دنده استخوانی باemfeigen وpolaandrea_stylist # استیک # شام استیک # گوشت # پورن غذای # استخوان # چشم
پستی که توسط استیو جیرالت استودیو (stevegiralt) در 6 سپتامبر 2017 در ساعت 4:55 صبح به اشتراک گذاشته شد 6 سپتامبر 2017 در ساعت 4:55 صبح PDT
مطالب بیشتر برای اعلان های Insider ثبت نام کنید! با آنچه می خواهید بدانید به روز باشید. برای اطلاع رسانی های فشرده مشترک شوید

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *