یک پیشخدمت 23 ساله سابق تجارت بازاریابی رستوران خود را راه اندازی کرد که 6 رقم درآمد دارد. در اینجا نحوه گذراندن روزهای خود است.

توسط irmusic4, آگوست 6, 2021


یک پیشخدمت 23 ساله سابق تجارت بازاریابی رستوران خود را راه اندازی کرد که 6 رقم درآمد دارد. در اینجا نحوه گذراندن روزهای خود است.
در 16 سالگی ، شرانه چن اولین کار خود را در Steak-n-Shake به عنوان پیشخدمت آغاز کرد. او در سن 21 سالگی مشاغل تخصصی در بازاریابی رستوران را راه اندازی کرد. امروز شش رقم کسب می کند ، همانطور که در اسناد تایید شده توسط Insider دیده می شود.
او با کسب تجربه صنعت رستوران ، تحصیل در زمینه بازاریابی ، و داشتن اعتماد به نفس و ایجاد فرصتی برای ترکیب دو زمینه تخصصی خود ، به اینجا رسید. صنعت مهمان نوازی با همه گیر شدن ویران شد ، اما انجمن ملی رستوران ها انتظار دارد امسال نوعی بازگشت داشته باشد ، با پیش بینی فروش مواد غذایی و نوشیدنی 731. میلیارد میلیارد دلار.
در طول و بعد از دانشگاه در دانشگاه فلوریدا شمالی که در آنجا تحصیلات ارتباطی را انجام می داد ، چن در رستوران ها کار می کرد. او مطمئن شد که پس انداز خواهد کرد زیرا می دانست روزی می خواهد تجارت شخصی خود را شروع کند.
پس از سالها پیشخدمت ، وی در بازاریابی در محلی به نام Oceanside Grill استخدام شد و در آنجا جنبه های عملیاتی تجارت رستوران را فرا گرفت. هنگامی که وی در سال 2019 شرکت بازاریابی خود را با تمرکز بر مدیریت رسانه های اجتماعی ، طراحی گرافیک ، ایجاد فیلم و استخدام راه اندازی کرد ، اولین مشتریان خود را که خدمات بازاریابی را به صورت خونه به خونه می فروختند ، وارد بازار کرد.
وی به اینسایدر گفت: “من می گفتم ،” سلام ، من اجتماعی شما را پیدا کردم و دیدم که شما فعال نیستید و می خواستم به شما نکاتی در مورد چگونگی ورود مشتری های بیشتری به شما ارائه دهم. ” او کارت ویزیت خود را پشت سر می گذاشت و منتظر تماس آنها می ماند.
طبق اسنادی که به اینسایدر ارائه شده ، امروز شرکت وی 17 مشتری دارد و بیش از شش رقم در سال ارائه می دهد. برای اینسایدر او نشان می دهد که روز معمولی او چگونه است ، از پیاده روی در ساحل ، تا تماس های بی پایان زوم با مشتریان.
او ساعت 7 صبح از خواب بیدار می شود و اولین فنجان قهوه خود را برای اولین بار در روز چن آغاز می کند
شرکت معروف رستوران سازی که وی تاسیس کرده است ، همیشه از راه دور بوده است ، که به او امکان می دهد از هر کجا و هر زمان کار کند. در حال حاضر دارای کارمندان دو ساعته تمام وقت از جمله یک طراح گرافیک ، یک مدیر شبکه های اجتماعی ، و یک نویسنده متن پاره وقت است.
قبل از همه گیری ، چن قبلاً در کافی شاپ های محلی کار می کرد ، اما اکنون که در خانه کار می کند ، در یک دستگاه قهوه ساز درجه یک سرمایه گذاری کرد که او را در طول روز ادامه دهد. وی افزود: “من واقعاً بازاریابی را نمی شناسم که یک فنجان قهوه خوب را دوست نداشته باشد تا تمام آب میوه های خلاق را به جریان بیاندازد.”
اینجا شیرانه چن بعد از نوشیدن قهوه ، یا صبحانه درست می کند یا از رستوران نزدیک خود صبحانه را “پذیرایی” می کند. وی ادامه داد: “هر زمان که برای صبحانه بیرون غذا می خورم ، معمولاً رایانه خود را برمی دارم تا بتوانم روی چند مورد کار کنم تا وقتی بیرون هستم.” “منطقه ای که در آن زندگی می کنم ساکت و آرام نیست و خیلی شلوغ نیست ، بنابراین معمولاً فقط در هنگام لذت بردن از پنکیک ، تخم مرغ ، بیکن و هر چیز دیگری که تصمیم دارم آن روز داشته باشم کارها را انجام می دهم.”
حدود ساعت 9 صبح او با مشتریان خود به زوم می رود پس از اتمام صبحانه ، او برای جلسات خود با مشتریان آماده می شود ، که از زمان شیوع بیماری همه گیر بیش از زوم اتفاق می افتد.
به طور معمول ، وی گفت ، آنها در رستوران خود ملاقات می کنند تا در مورد تغییر نام تجاری قسمت های مختلف آن مانند منو کار کنند یا استراتژی های کلی بازاریابی را توسعه دهند. وی گفت: “ما با هم روی استراتژی کار می کنیم و سپس من مجدداً به کارمندانم که بیشتر موارد تاکتیکی را برای من به عهده گرفتند ، منصوب می شوم.”
این قسمت معمولاً بیشتر روز او را می گیرد. در همین حال ، چن تبلیغاتی را برای مشاغل شخصی خود ایجاد می کند که سپس در سیستم عامل هایی مانند یوتیوب ، اینستاگرام و فیس بوک برای کمک به جذب مشتریان جدید فعالیت می کند.
چن همیشه در طول روز وقت می گیرد تا “نفس بکشد”. بیشتر اوقات ، حجم کار او بستگی به چه روزی دارد. وی گفت: “هر روز یکسان نیست.” “بعضی از روزها بسیار سرد و بعضی دیگر بسیار شلوغ است. همه تعطیلات واقعا شلوغ است و شروع هر فصل – بهار ، تابستان ، پاییز و زمستان.”
هنگامی که چن قسمت عمده ای از کار خود را به اتمام می رساند ، به طور معمول بعد از ناهار یا اوایل شب ، او برای گرفتن هوای تازه می رود. مکان مورد علاقه او برای رفتن ساحل است زیرا نزدیک به محل زندگی او است. وی گفت: “پیاده روی در كنار ساحل واقعاً به پاك كردن سرم كمك می كند و باعث افزایش انرژی مورد نیاز من بعد از مدت ها حضور در صفحه می شود.”
شیران چن غالباً در طول روز ، چن با مربی خود Bruno DiFabio ، یک آشپز پیتزا که از دو سال گذشته به او کمک می کند تا “طناب” کسب و کار رستوران را یاد بگیرد ، تلفن را پشت سر می گذارد. آنها با هم درمورد راههای کمک به رشد تجارت وی گفتگو می کنند.
و او تنها مربی چن در این چند سال نبوده است – در 19 سالگی ، او صاحب مشاغل محلی ناتی مایو را ملاقات کرد ، که بازاریابی و عکاسی از شبکه های اجتماعی را برای رستوران های مختلف مستقر در جکسونویل انجام می دهد ، و یک حساب ویروسی در اینستاگرام دارد که محبوبیت افراد را برجسته می کند مکانهای غذایی در منطقه. چن از سال 2016 با مایو دوره کارآموزی گرفت و شروع به کار برای او کرد ، که به او الهام بخش شد تا شرکت خودش را راه اندازی کند.
پس از “نفس کشیدن” او مستقیماً به محل کار خود برمی گردد او معمولاً جلسات بیشتری را با صاحبان رستوران در طول شب برگزار می کند ، به خصوص از آنجا که “عجله ناهار” به پایان می رسد ، که معمولاً حدود ساعت 2 بعد از ظهر است.
چن می گوید برای مدیریت حجم کار داشتن دو شغل اطمینان حاصل می کند که همیشه مدتی مرخصی می گیرد. او برای تعطیلات کتاب می گذارد و نفس می کشد مانند قدم زدن در بالا. چن همچنین گاهی اوقات یک ساعت زودتر بلند می شود تا سرش را پاک کند و خود را برای تمرکز برای روز آینده آماده کند.
بعد از نفس کشیدن ، او معمولاً به کارش برمی گردد اما دوست دارد “یک میان وعده سریع” درست کند. او دوست دارد دستور العمل های YouTube ، مانند میان وعده ای را که در تصویر زیر درست کرده ، دوباره ایجاد کند. وی گفت: “من این را سالها پیش در یوتیوب پیدا کردم و از آن زمان تاکنون می خورم.” “کیک های برنج قهوه ای ، کره بادام ، و دانه های چیا واقعاً پر کننده هستند و هنگامی که فرد ناهار بزرگی نیستید به لکه ها برخورد می کنند.”
یک میان وعده شیران چن حدود ساعت 6 عصر او خارج از ساعت مورد علاقه روز چن “ساعت طلایی” عکس می گیرد – حدود ساعت 6 عصر. وقتی آسمان زرد رنگی طلایی است. چن از نور مناسب و خوب برای گرفتن عکس از غذایی که به دنبال کمک به تبلیغ آن است استفاده می کند.
گاهی اوقات مجبور است شخصی را برای کمک به او استخدام کند ، زیرا کار می تواند مشغول شود. ادامه مطالب وی گفت: “دیگر واقعاً فرصتی برای عکاسی از غذا پیدا نمی کنم.” “وقتی وقت برای رفتن دارم ، آن را دوست دارم.”
او امروز حدود ساعت 7:30 شام می خورد ، این روز ترجیح می دهد غذای مدیترانه ای را بدست آورد. پس از آن ، او وقت خود را صرف مطالعه می کند – با خواندن کتاب های جدید به او کمک می کند تا در زمینه های مختلف خارج از بازاریابی دانش کسب کند. وی در حال حاضر “اسرار بسته شدن فروش زیگ زیگلار” نوشته زیگ زیگلار و “فروش چرخشی” اثر نیل راکام را می خواند.
Sherane Chen او حدود ساعت 11 شب به رختخواب می رود. چن می گوید که او واقعاً تا حدود ساعت 11 شب کار خود را “تمام” نمی کند. وی درباره کار خود در زمینه بازاریابی گفت: “مردم همیشه در طول روز به من احتیاج دارند.” “این یک نقش مدیریتی است بنابراین من همیشه تیمم را وادار می کنم که در تمام ساعات کاری برای من پیام کوتاه بگذارد.”
اما وقتی سرانجام تماس ها متوقف می شوند و پیامک ها کند می شوند ، چن وقت دارد تا به فکر تجارت بعدی خود باشد – یک آژانس پادکست که به مارک ها و کارآفرینان کمک می کند تا در پادکست موفقیت کسب کنند. او قبلاً تبلیغات مربوط به این شرکت را شروع کرده است.
وی افزود: “من در حال تلاش برای هفت جریان درآمد هستم تا تا سال 2025 میلیونر شوم” چن درمورد احتمال فرسودگی شغلی اجازه داد جاه طلبی اش برای او پاسخ دهد. وی گفت: “فقط تمرکز خود را بر روی آنچه سخت تلاش می کنید حفظ کنید.” “اگر آن را به اندازه کافی بد می خواهید ، آن را محقق خواهید کرد.”
برای اعلان های Insider ثبت نام کنید! با آنچه می خواهید بدانید به روز باشید. برای اطلاع رسانی های فشرده مشترک شوید

دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *