یدالله رحمانی در گفت‌وگو با میراث آریا، اظهار کرد: رونق اقتصادی همراه با اشتغال‌زایی برای مردم از مهمترین اهداف کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌ها در دولت وفاق ملی در کهگیلویه و بویراحمد است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به دستاوردهای دولت در این دوره کوتاه، بیان‌کرد: با وجود  مشکلات، دولت خدمات ارزشمند و ملموسی را در سراسر کشور ارائه کرده است.

رحمانی تصریح کرد: این اقدامات امیدآفرینی زیادی در جامعه ایجاد کرده و نشان می‌دهد که دولت مردمی، صدای مردم در دورترین نقاط را شنیده و برای اجابت درخواست‌های آنان تلاش می‌کند.

او در ادامه به آمار پروژه‌های هفته دولت در شهرستان چرام اشاره کرد و گفت: در مجموع، در این ایام، ۹۸ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۷۸۸ میلیارد تومان کلنگ‌زنی و افتتاح می‌شوند که از این تعداد، ۷۴ پروژه افتتاحی و ۲۴ پروژه نیز کلنگ‌زنی خواهند شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد:  در حوزه اقتصادی، عملیات اجرایی احداث ۶ نیروگاه خورشیدی با محوریت شرکت ساتبا با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود، همچنین ۴۵۴ پروژه خرد اقتصادی و اشتغال‌زا با محوریت دستگاه‌های حمایتی مانند بسیج سازندگی و کمیته امداد در این شهرستان، به بهره‌برداری خواهند رسید که برای بیش از ۴۶۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.

رحمانی با اشاره به پروژه‌های گازرسانی در چرام، تصریح کرد: در حوزه گازرسانی، پروژه‌هایی با اعتباری بیش از ۲۴ میلیارد تومان، اعم از افتتاح و کلنگ‌زنی، در این شهرستان انجام شده یا خواهد شد. به عنوان مثال، برای گازرسانی به تنها ۳۰ خانوار، حدود ۵ میلیارد تومان هزینه شده که نشان از عزم جدی دولت برای خدمت‌رسانی به همه مناطق دارد و در حوزه راه‌سازی هم روستاهای این شهرستان دیده شده است.

او بیان کرد: ساختمان پایگاه امداد نجات  جاده ای  جوخانه  شهرستان چرام با اعتبار پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان  مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

نماینده عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد از زحمات تمامی کارکنان و مدیران دولتی تقدیر کرد و گفت: از همه عزیزانی که در بخش‌های مختلف دولت با تلاش بی‌وقفه خود، زمینه‌ساز اجرا و بهره‌برداری از این پروژه‌ها شده‌اند، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir