چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 11:152024-07-17ورزشي


صدای گرم و دلنشین «رضا سقایی» که قطعه موسیقی لری «دایه دایه» را در زمان هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق خوانده بود، بعدا به علت خطای پزشکی صدایش از او گرفته و همین شد که او پس از جنگ دیگر فعالیتی نکرد و مجبور بود باحقوق اندکی که دریافت می کرد، – شاید رضا سقایی هنوز هم در خیابان مطهری خرم آباد ساز می زند! صدای گرم و دلنشین رضا سقایی که قطعه موسیقی لری دایه دایه را در زمان هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق خوانده بود، بعدا به علت خطای پزشکی صدایش از او گرفته و همین شد که او پس از جنگ دیگر فعالیتی نکرد و مجبور بود باحقوق اندکی که دریافت می کرد، روزگار خود را با قدم زدن در خیابان های مطهری خرم آباد و کل کل بر سر پرسپولیس و استقلال بگذراند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بیشتر غیر لرستانی ها، سقایی را به قطعه مشهور دایه دایه می شناسند و اصلا با خواندن این قطعه توسط او بود که بسیاری حتی در خارج از مرزهای ایران با موسیقی لرستان آشنا شدند.

ولی دایه دایه تنها اثر سرآمد این هنرمند فقید موسیقی نیست، چه بسا که سقایی بیش از اینکه آثار حماسی خوانده باشد، در آثارش از اشعار و ترانه های قدیمی و کوچه بازاری لرستان با محتواهای عاشقانه استفاده کرده است.

درحقیقت اگر بخواهیم از دیگر آثار مطرح این هنرمند نام ببریم می توانیم به بزران بزران، درخت نارون، چوپان، زندگ


برچسب ها: رضا سقایی – هشت سال جنگ تحمیلی – دایه دایه – خیابان مطهری – خرم آباد – ایران و عراق – قطعه موسیقی


آخرین اخبار سرویس:



شاید «رضا سقایی» هنوز هم در خیابان مطهری خرم آباد ساز می زند!

شاید «رضا سقایی» هنوز هم در خیابان مطهری خرم آباد ساز می زند!




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.


source

توسط irmusic4.ir