به‌گزارش میراث‌آریا، دکتر مسعود پزشکیان عصر روز (دوشنبه) در جلسه شورای اداری استان گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با اشاره به حوادث جنگ اخیر و نقش محوری ملت ایران در دفاع از کشور، اظهار کرد: مردم در این جنگ ۱۲ روزه همانند یاران امام حسین(ع) ایستادگی کردند و در کنار تدبیر رهبری، دشمن را مأیوس ساختند.

رئیس‌جمهور  با بیان اینکه در همان ساعات ابتدایی جنگ برخی از فرماندهان و دانشمندان کشور به شهادت رسیدند و زیرساخت‌های پدافندی آسیب دید، افزود: با این حال، مقام معظم رهبری با درایت و تصمیم‌گیری قاطع، خلأها را بلافاصله پر کردند و پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان داده شد.

پزشکیان با تقدیر از نقش‌آفرینی مردم در این شرایط حساس تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد با یک حمله، کشور دچار بحران می‌شود اما مردم با تمام وجود ایستادگی کردند؛ حتی کسانی که پیش‌تر دلخور یا معترض بودند، در کنار نظام قرار گرفتند و از کشورشان دفاع کردند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کامیون‌داران و فعالان حوزه حمل‌ونقل با کنار زدن نوبت‌ها، کالاهای اساسی را از گمرکات ترخیص کردند، گفت: این مردم سزاوار خدمت‌اند و ما وظیفه داریم با تمام توان پاسخ‌گوی وفاداری‌شان باشیم.

پزشکیان با اشاره به رویکرد کشورهای همسایه در این بحران نیز افزود: برخلاف برخی شایعات، هیچ نشانه‌ای از همکاری نظامی همسایگان با رژیم صهیونیستی از سوی نهادهای امنیتی کشور تأیید نشده و حتی برخی از آن‌ها آمادگی خود را برای ارسال کالاهای اساسی اعلام کرده‌اند.

او با تأکید بر سیاست اصولی مقام معظم رهبری در حفظ انسجام داخلی و تقویت پیوند با کشورهای همسایه، خاطرنشان کرد: وحدت داخلی و رفتار برادرانه با همسایگان دو بال اقتدار ایران اسلامی است که باید تقویت شود.

دفاع از انقلاب با تکیه بر مردم ممکن است

رئیس جمهور با بیان اینکه ریشه پیروزی در مقاومت و حضور مردم است، افزود: اگر قرار است از این انقلاب و کشور دفاع کنیم، باید با تکیه بر مردم باشد؛ همانگونه که در روزهای آغازین انقلاب و دفاع مقدس، مردم بدون منت و توقع به میدان آمدند و همه‌چیز خود را فدای کشور کردند.

او با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: در همان روزهای نخست بهترین فرماندهان و متخصصان کشور را از دست دادیم، اما مردم در کنار هدایت‌های مقام معظم رهبری، سنگ تمام گذاشتند و دشمن را ناکام گذاشتند. سیاست‌گذاری حکیمانه رهبر معظم انقلاب و وحدت داخلی، موجب شد دهان دشمنان بسته شود و محاسباتشان نقش بر آب گردد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه «مردم از موشک‌ها هم قوی‌ترند»، تصریح کرد: در روزهایی که سرزمینمان مورد حمله رژیم صهغ قرار گرفت، مردم ما ستون خیمه امنیت کشور شدند؛ همان‌هایی که شاید در برهه‌ای گلایه‌مند بودند، اما در کنار نظام ایستادند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی کشورهای منطقه اعلام آمادگی برای کمک کردند، افزود: در ماجرای اخیر، حتی آذربایجان به استاندار اعلام کرده که اگر نیاز دارید، ما آماده‌ایم کالاهای اساسی را تأمین کنیم. عراق نیز در موضوع عبور موشک و پهپاد از فضای خود به سازمان ملل شکایت کرده اما کاری از دستش برنیامده است.

او با بیان اینکه مسئولیت‌ها در استان‌ها به استانداران تفویض شده است، گفت: من به عنوان رئیس‌جمهور اختیاراتی که دارم به استانداران واگذار کرده‌ام تا اگر بحرانی پیش آمد، کشور معطل نماند. مدیریت باید در میدان باشد؛ مردم باید همراه شوند و مدیران نیز در چارچوب سیاست‌های کلان رهبری و قانون، با جسارت تصمیم‌ بگیرند.

دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری کند

پزشکیان در ادامه با اشاره به فرمایشات حضرت امیر(ع) به مالک اشتر، تصریح کرد: ستون جامعه، مردم‌اند و اگر قرار است بجنگیم، دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری بکند؛ باید همه آحاد ملت در میدان باشند و از مساجد، محلات و خانواده‌ها تا دانشگاه و بیمارستان‌ها برای دفاع از کشور همدل و هم‌صدا شوند.

رئیس‌جمهور گفت: همان‌طور که در دوران دفاع مقدس دانشگاهیان، پزشکان، مردم کوچه و بازار و نیروهای مردمی بدون ساختار رسمی، جبهه را اداره کردند، امروز هم اگر قرار باشد کاری شود، باید همین مردم در صحنه باشند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir