به گزارش میراث‌آریا، محمدابراهیم زارعی که 9 تیرماه 1404 در نشست «موزه‌ها و منازعات» سخن می‌گفت با مهم خواندن امر آموزش در بحران‌های پیش‌رو گفت: در این مواقع وجود افراد با تجربه و متخصص که آموزش دیده‌اند و می‌توانند دیگران را آموزش دهند بسیار ارزشمند و لازم است.

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری با تأکید بر اینکه حفاظت از میراث‌فرهنگی در مواقع بروز بحران نیازمند قانونگذاری است و در غیر اینصورت نمی‌توان کار موثری انجام داد، افزود: همچنین حمایت‌های مالی نیز در مواقع خاص باید طبق قانون‌های مصوب شده بدون نیاز به هماهنگی صورت گیرد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه با تأکید بر اینکه در کنار آب، نفت و … میراث‌فرهنگی نیز باید با تصویب مجلس در زمره مصادیق امنیت ملی قرار گیرد تا اهمیت آن برای مردم مشخص شود، تصریح کرد: برای تمامی امور در حوزه میراث‌فرهنگی باید شیوه‌نامه‌هایی برای حفاظت تهیه و در دستور کار قرار گیرد. در این راستا باید در تمامی استانها نیروهای آموزش دیده داشته باشیم که در صورت قطع ارتباط بتوانند خودشان مدیریت کنند.

او در ادامه بر مواردی همچون تهیه شیوه‌نامه برای موزه‌ها بویژه موزه ملی ایران، شناسایی اماکن امن، انتقال موقت آثار و اسناد و … اشاره و اظهار کرد: باید تمام ارکان جامعه، مسئولان و مردم به این امر توجه داشته باشند که میراث‌فرهنگی هویت ماست و باید در راستای حفظ و حراست از آن هر اقدامای که لازم است را انجام دهیم.

در نشست موزه‌ها و منازعات همچنین منیژه هادیان دهکردی، جبرئیل نوکنده، مازیار حیدری و سید احمد محیط طباطبایی سخنرانی کردند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir