به گزارش میراث آریا، محمدعلی طالبی استاندار کرمان پنج‌شنبه ۱ خردادماه ۱۴۰۴ در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با محوریت «بررسی راهکارهای ارتقاء گردشگری، حفظ میراث فرهنگی و ساماندهی صنایع‌دستی استان کرمان»، راهبردهای کلان این حوزه را تشریح کرد.

استاندار کرمان نخستین راهبرد توسعه گردشگری در استان را تمرکز بر مزیت‌های منحصربه‌فرد کرمان دانست و بر لزوم هدایت سرمایه‌گذاری‌ها به سمت زنجیره ارزش گردشگری و توسعه متوازن زیرساخت‌ها تاکید کرد.

او با بیان اینکه توسعه اقامتگاه‌ها بدون زیرساخت‌های حمل‌ونقل امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: باید زیرساخت‌های گردشگری به‌صورت هم‌زمان و هماهنگ توسعه پیدا کنند.

طالبی‌ همچنین سرمایه‌گذاری با رویکرد توسعه پایدار و بوم‌محور را یکی دیگر از راهبردهای استان برشمرد و افزود: حمایت از طرح‌های فرهنگی و گردشگری، طبیعت‌گردی و فعالیت‌هایی که منجر به اشتغال پایدار محلی می‌شوند، در دستور کار قرار دارد. 

استاندار کرمان تقویت نقش بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران بومی را از دیگر راهبردهای مهم دانست و گفت: باید از ظرفیت سرمایه‌گذاران محلی حداکثر بهره را برد. 

او بین‌المللی‌سازی گردشگری کرمان و بازگشت این استان به جایگاه گذشته خود را از اهداف اصلی برنامه‌های آتی اعلام کرد و افزود: کرمان پیش‌تر به‌عنوان برند گردشگری بین‌المللی مطرح بوده و اکنون نیاز به تلاش مضاعف برای احیای آن داریم.

«لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» هدفی در سند کرمان برفراز

طالبی‌ به سند «کرمان برفراز» و طرح «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» اشاره کرد و گفت: این سند با مشاوره از صاحب‌نظران تهیه شده و آماده دریافت نظرات و پیشنهادات تمامی دلسوزان کرمان است.

استاندار کرمان‌ از رونمایی رسمی این سند و آغاز اجرای طرح «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» طی یک‌ماه آینده خبر داد و گفت: آغاز قدرتمند برنامه‌ها برای سال ۱۴۰۵ در دستور کار است.

او با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها در رونق گردشگری اظهار کرد: اگر هر شهرستان سالانه تنها دو رویداد برگزار کند، در تمام طول سال شاهد رویدادهای مستمر ملی و منطقه‌ای خواهیم بود. 

استان کرمان پایلوت توسعه ژئوفیزیک می‌شود

طالبی همچنین از پیگیری مصوبه تبدیل کرمان به پایلوت توسعه ژئوفیزیک و طرح احیای «راه ادویه» به عنوان یک برند گردشگری جدید خبر داد. 

قلعه دختر و قلعه اردشیر؛ میراثی فراموش‌شده است

استاندار کرمان با اشاره به بازدید اخیر خود از قلعه دختر و قلعه اردشیر گفت: این دو بنای تاریخی حیرت‌انگیز در کنار شهر کرمان واقع شده‌اند اما تاکنون مورد غفلت قرار گرفته‌اند، این مجموعه می‌تواند در کنار دیگر آثار تاریخی مجاور، به یک منطقه جذاب گردشگری تبدیل شود.

او تاکید کرد: ساماندهی، اکتشاف و معرفی این منطقه در دستور کار قرار دارد.

توسعه صنایع دستی؛ ضرورت ایجاد مرکز تحقیقات 

طالبی ایجاد «مرکز جامع تحقیقات و توسعه صنایع‌دستی کرمان» را ضروری دانست و گفت: باید صنایع‌دستی استان را با برندهای جهانی معرفی کنیم.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir