به گزارش میراث آریا، همایش ملی دریای کاسپی در ادامه برگزاری سمپوزیوم منظر فرهنگی و زیستی دریای کاسپی و جنگل هیرکانی در هفته پژوهش سال ۱۴۰۳، برنامهریزی شده و قرار است با همکاری گسترده پژوهشگاه میراث فرهنگی و دانشگاه مازندران در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار شود.
در این نشست، ابعاد علمی و اجرایی همایش، تعیین عنوان، سطح برگزاری (ملی) و رویکرد چندرشتهای آن مورد گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.
مقرر شد که در این همایش، همه حوزههای مرتبط با دریای کاسپی از جمله علوم انسانی، علوم تجربی، میراث فرهنگی، محیطزیست و دیگر شاخههای مرتبط را تحت پوشش قرار دهد.
علیرضا حسنزاده، به نمایندگی از پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، آمادگی کامل این نهاد را بهعنوان تنها پژوهشگاه تخصصی علوم میراثی کشور برای همکاری در برگزاری همایش اعلام کرد.
او در خصوص شرح این همکاری، همکاری با شاخههایی چون مردمشناسی، باستانشناسی، زبانشناسی، حفاظت و مرمت، معماری سنتی، گردشگری، هنرهای سنتی و میراث طبیعی را در این زمینه عنوان کرد.
در پایان نشست نیز بر لزوم مشارکت نهادهای دانشگاهی و پژوهشی، بهویژه دانشگاهها و مراکز علمی استانهای شمالی کشور تأکید شد.
همچنین مقرر شد پس از طی مراحل اداری در دانشگاه مازندران، فراخوان رسمی همایش منتشر شود.
در نشست هماهنگی این رویداد، جمعی از اساتید و مدیران گروههای علمی دانشگاه مازندران مانند عبدالعلی موحدینیا رئیس دانشکده علوم دریایی و محیط زیست و دانشیار دانشگاه مازندران، مصطفی رستمی عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری، مهدی صفری مدیر گروه جغرافیا، مهدی رمضانزاده مدیر گروه جهانگردی، علی اکبر جعفری رئیس دانشکده علوم سیاسی، سید قاسم حسنی مدیر گروه مردمشناسی و علیرضا حسنزاده دانشیار پژوهشکده مردمشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بودند.
انتهای پیام/
source