وی بیان کرد: در کنار بخش نمایشگاهی، نشستهای علمی- پژوهشی نیز هر روز با حضور استادان و پژوهشگران برجسته برگزار میشود. در ترکیب نهایی این بخش، چهرههایی همچون مهدی زارعی آهنگساز و پژوهشگر موسیقی کودک، مریم اخوانتوکلی استادیار دانشگاه و مربی موسیقی کودک، سودابه سالم پژوهشگر موسیقی کودک و فائزه فیض مدرس دانشگاه و دانش آموخته دانشگاه پاریس سنتدنی حضور دارند که در این نشستها به بیان دیدگاهها و تجربیات خود خواهند پرداخت.
پریخواه درباره سومین بخش این نمایشگاه توضیح داد: در سالن الغدیر، برنامههای اجرایی نیز همزمان با برپایی نمایشگاه برگزار میشود. بخشی از این اجراها توسط غرفهداران و هنرجویان آموزشگاهها انجام میشود اما دو برنامه ویژه نیز در نظر گرفتهایم؛ یکی بخش استعدادیابی است که از ساعت ۱۴ تا ۱۶ هر روز و با همکاری انجمن صنفی موسیقی ایران با مدیریت محمد اطیابی برگزار میشود. این بخش میتواند نقش مهمی در کشف استعدادهای آینده موسیقی کودک داشته باشد.
وی عنوان کرد: برنامه دیگر «کنسرت امید» نام دارد که با اجرای نوجوانان و کودکان دارای ناتوانیهای ذهنی و جسمی تدارک دیده شده است. هدف این است که فضایی برای بروز تواناییها، ایجاد نشاط و افزایش اعتمادبهنفس فراهم شود. روزهای چهارشنبه و جمعه، در همین چارچوب، دو اجرای ویژه از نوازندگان و خوانندگان کودکان و نوجوانان دارای سندروم داون، اوتیسم و…. در ساعت ۱۶:۳۰ در سالن الغدیر برگزار خواهد شد.
مدیر اجرایی نمایشگاه همچنین از هماهنگی با مؤسسه محک خبر داد و افزود: یک روز از نمایشگاه به بازدید کودکان بهبودیافته از سرطان اختصاص دارد تا ضمن بازدید از غرفهها، اجرای هنرمندان را نیز تماشا کنند.
نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود و نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۳ تا ۲۰ میزبان علاقهمندان است.
source