هاشم میرزاخانی؛ مدیرعامل پیشین موسسه «سینما شهر» در کفت‌گو با خبرگزاری برنا درخصوص سرور‌های «خلیج» خریداری شده در دولت سیزدهم  از شرکت «آوارسان خلیج فارس» مطرح کرد که در آن به خرید ۵۰ سرور خلیج توسط  موسسه «بهمن سبز» اشاره شد. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ در ادامه موسسه فرهنگی تبلیغاتی «بهمن سبز» طی جوابیه‌ای صحبت‌های هاشم میرزاخانی را رد کرده و جوابیه‌ای را مدر اختیار خبرگزاری برنا قرار داد.

بر اساس این جوابیه تعداد ذکر شده، تعداد سرور‌هایی که تحت عنوان «خلیج» توسط این موسسه خریداری شده نادرست است.

بهمن سبز در ادامه عنوان کرد که ٢٣ سرور «خلیج» را خریداری کرده است نه ۵٠ سرور.

بهمن سبز بدهی سنگینی به شرکت «آوارسان خلیج فارس» دارد 

پس از این بیانیه، عطاالله جابرانصاری؛ مدیرعامل شرکت «آوارسان خلیج فارس» پاسخی را خطاب به این موسسه در اختیار خبرگزاری برنا قرار داد و در آن نوشت:

«نظر به انتشار جوابیه خبری با کد ۲۲۰۷۱۸۲ به تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۴ با ادعای عدم ارایه خدمات پس از فروش از سوی شرکت فروشنده بدینوسیله ادعای مذکور از جانب این موسسه تکذیب می‌گردد و اساسا برابر مستندات این موسسه از سال ۱۴۰۲ دارای بدهی سنگینی به مجموعه شرکت‌های خلیج بوده است که با عنایت به امتناع از پرداخت بعد از گذشت ۲ سال از پیگیری‌های رسمی پیرو مصوبه هیات مدیره این شرکت کلیه خدمات پس از فروش اعم از مستقیم و غیر مستقیم به حالت تعویق در آمده و تا زمان تسویه حساب کامل بدهی‌های فی ما بین اجرای مصوبه فوق ضروری است.

لازم به توضیح است موارد مشروحه فوق به همراه مستندات به مدیرعامل قبلی و فعلی موسسه سینما شهر اطلاع رسانی شده است.»

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir