نظامی از هوش خود برای تطبیق داستان ها و مفاهیم با اصول اسلامی استفاده کرد و این امر کمک کرد که آثار او رای نسل های آینده نیز قابل استفاده و فهم باشد.

– نظامی از هوش خود برای تطبیق داستان ها با اصول اسلامی استفاده کرد بندرعباس- یک استاد ادبیات گفت: نظامی از هوش خود برای تطبیق داستان ها و مفاهیم با اصول اسلامی استفاده کرد و این امر کمک کرد که آثار او رای نسل های آینده نیز قابل استفاده و فهم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر ، نصرت الله مجیدی، دکترای ادبیات و دبیر محفل ادبی گمبرون یکشنبه شب در آیین بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی برگزار شد، با نقل بخشی از اشعار حکیم نظامی ضمن بیان نکاتی درباره زندگی و آثار این شاعر بزرگ، به ویژگی های منحصر به فرد آثار او در تاریخ ادبیات فارسی اشاره کرد و اهمیت اندیشه های او را در تحولات فرهنگی و اجتماعی زمان خود برشمرد.

مجیدی در ابتدا به شرایط اجتماعی و سیاسی زمان حکیم نظامی اشاره کرد و توضیح داد: او در دوره ای زندگی می کرد که جامعه ایران به شدت فئودالی و مردسالار بود.

در آن دوران، زنان اغلب حقوقی نداشتند و به طور معمول در جامعه به عنوان شهروند و انسان شناخته نمی شدند.

در چنین شرایطی، نظامی توانست با آثارش از جمله در داستان های برجسته ای همچون خسرو و شیرین و لیلی و مجنون ، مسائلی چون حقوق زنان، عشق و انسانیت

source

توسط irmusic4.ir