مصطفی شفیعی شکیب، رئیس جامعه تورگردان‌های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار میراث آریا، درباره تأثیر نمایشگاه گردشگری در جذب گردشگر گفت: مبنای اولیه نمایشگاه‌های گردشگری که در سراسر دنیا برگزار می‌شود، جذب توریست است و در این قبیل نمایشگاه‌ها به معرفی و توانمندی‌های هر کشور پرداخته می شود. یکی از اقدامات مهمی که در نمایشگاه گردشگری انجام می‌شود، معرفی و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری کشورمان و مقابله با ایران هراسی است. 

او افزود: اگر بخواهیم نمایشگاه‌های خارجی را با نمایشگاه گردشگری ایران قیاس کنیم، خواهیم دید، نمایشگاه‌مان چیزی از آن‌ها کم ندارد.

شکیب تصریح کرد: نمایشگاه گردشگری جذابیت و توانمندی‌های استان‌های مختلف ایران را مانند خوراک، آداب و رسوم را برای عموم مردم معرفی و به نمایش می‌گذارد و همین بسیار ارزشمند است. این نمایشگاه در راستای معرفی ایران به عنوان مقصدی امن گام برمی‌دارد. البته نباید نقش مؤئر رسانه‌ها را در این جا نادیده گرفت آن‌ها نقش بی‌بدیلی در معرفی ایران به مردم دنیا دارند.

رئیس جامعه تورگردان‌های کشور درباره برخورد و رفتار مردم ایران در مواجهه با گردشگران خارجی گفت: رفتار مردم ایران با گردشگران خارجی بسیار خوب است. زمانیکه گردشگران خارجی به کشورشان بازمی‌گردند، در صفحه‌های شخصی خود رفتار مردم ایران را نسبت به خودشان تحسین می‌کنند.

او در ادامه با ارائه راهکاری در مقابله با ایران هراسی اظهار کرد: دعوت از گردشگران توسط سفیران یکی از اصلی‌ترین اقداماتی است که باید در این زمینه انجام شود. وظیفه اصلی سفارتخانه‌ها شناساندن ایران مهربان با تاریخ، فرهنگ و تمدن کهن است. همچنین باید تلاش کنیم تا ایران واقعی را به مردم معرفی کنیم.

 

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir