به گزارش میراث آریا، یدالله رحمانی امروز ۱۸بهمن ماه ۱۴۰۳، در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان مارگون با حضور نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس، بیان کرد: در کنار جشن‌ها و برنامه‌هایی که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌ها فرصت مناسبی برای معرفی و بیان خدمات نظام اسلامی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: تلاش برای پیشرفت و توسعه نقاط مختلف استان با همدلی و همراهی مردم و مسئولان در دستور کار جدی دولت وفاق ملی در کهگیلویه و بویراحمد است.

او با اشاره به افتتاح ۲۴ پروژه گازرسانی به روستاهای، شهرستان مارگون، تصریح کرد: ۴۲ پروژه عمرانی با اعتبار ۳۸۴ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و ۱۶ پروژه با اعتبار ۱۵۵ میلیارد کلنگ زنی می‌شود.

رحمانی بیان کرد: دولت در مجموع ۵۳۹ میلیارد تومان در بخش عمرانی این شهرستان هزینه کرده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۵۵۱ میلیارد تومان سرجمع اعتبارات پروژه‌های اقتصادی و عمرانی دهه فجر است، تصریح کرد: ۱۱ درصد اعتبارات را در شهرستان مارگون با ۲. ۵ درصد جمعیت استان به خود اختصاص داده، که نشان دهنده توجه دولت وفاق ملی به شهرستان مارگون است.

رحمانی بیان کرد: کلنگ مجتمع ادارت در مساحت ۱۷. ۵ هکتار به زمین‌زده شد وامیدواریم در دهه فجر سال آینده بخشی از این پروژه افتتاح شود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir