صالحی با تاکید بر اینکه سند موسیقی گامی رو به جلو بوده است، افزود: این سند به مقدار قابل توجهی مورد وفاق نسبی است و گامی رو به جلو محسوب می‌شود. البته باید ستادی که برای اجرای سند موسیقی در نظر گرفته شده به‌خوبی در اجرای سند فعال باشد و به گونه‌ای عمل کند که احساس شود سندنویسی‌ها فایده دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: از آقای خسروپناه تقاضا دارم که از اجرای سند موسیقی مراقبت شود و شورا و البته خود ما در برابر تخلفات ایستادگی کنیم تا به رویه تبدیل نشود؛ در همین راستا از دبیر شورا می‌خواهیم که گزارش جامع از اجرایی شدن سند موسیقی از زمان تصویب تاکنون ارائه دهند و مواقعی که این سند اجرایی نشده است مشخص شود تا وزارت ارشاد اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه هر سندی می‌تواند اصلاحاتی داشته باشد که بر بهبود عملکردِ آن تاثیر بگذارد، ادامه داد: برهمین اساس اصلاحیه سند موسیقی نیز در دستور کار قرار گیرد. حوزه موسیقی مسائل متکثری دارد، اما باید توافقی با اصحاب موسیقی داشته باشیم مبنی بر اینکه مسائل پایه این حوزه کدام است تا بر حل مسائل پیش ران تمرکز یابیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش گفت: این جلسه نشان داد به گفت‌وگو نیاز داریم و پاره‌ای از سوتفاهمات را می‌توان از این طریق از بین برد چرا که مسائل مطرح شده، دغدغه‌ مشترک گروه‌های مختلف حاضر در جلسه بود. این موضوع نشان می‌دهد که وقتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیریم و گفت‌وگو می‌کنیم، فرصت‌های جدیدی خلق می‌شود.

براساس مصوبه این جلسه، شورای هنر با همکاری خانه موسیقی باید نظام مسائل و اولویت‌های حوزه موسیقی کشور را ارائه دهد، ستاد اجرایی موسیقی کشور نیز به استناد سند موسیقی به طور جدی فعالیت خود را آغاز و همه دستگاه‌های عضو موظف به همکاری است. علاوه بر آن ستاد موسیقی کشور اصلاحات مورد نیاز سند موسیقی را به شورای هنر ارائه کند و گزارش اجرای سند موسیقی نیز در فواصل زمانی ارائه شود.

بررسی وضعیت موسیقی با حضور اساتید موسیقی و اعضای هیئت مدیره خانه موسیقی در دستور کار این جلسه شورای هنر بود.

source

توسط irmusic4.ir