به گزارش  میراث آریا، مهدی باقری روز یکم مهر ماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: در ۱۰روز پایانی شهریورماه ظرفیت هتل‌های زنجان صددرصد تکمیل شد. ورود حجم بالایی از گردشگران داخلی و خارجی در آخرین روزهای تابستان با آب و هوای خنک این خطه پیش‌بینی شده بود که خوشبختانه کمبود محل اسکان نداشتیم و مشکلی هم برای اسکان و اقامت گردشگران به وجود نیامد. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان ادامه داد: طی روزهای یادشده تمامی ظرفیت اسکان اعم از هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مهمان‌پذیرها، اقامتگاه‌های سنتی و خانه‌های مسافر دارای مجوز رسمی در شهر زنجان به طور کامل تکمیل شد. 

او یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری شهرستان زنجان را نیز اقامتگاه‌های بوم‌گردی عنوان کرد و گفت: در زمان حاضر ۱۰ بوم‌گردی البته با مجوز تمدید شده به تعداد ۴۰ اتاق ۱۴۶ تخت، هفت سوئیت، اقامتگاه سنتی نیز سه واحد با ۲۷ اتاق و ۵۶ تخت همه با تمام ظرفیت فعال هستند و این واحدها چند ماه قبل‌تر رزرو می‌شوند. 

باقری یکی از نکات قابل توجه در این خصوص را تغییر ذائقه گردشگری عنوان کرد و بیان کرد: مسافران واقع در جنوب کشور، استان‌های شمال غرب را برای تردد و سیاحت خود انتخاب می‌کنند. 

او با بیان اینکه یکی از علل حضور این گردشگران، آب و هوای خاص و خنک منطقه شمالغرب به ویژه شهر زنجان است یادآور شد: گردشگران در مناطق شمالغرب استان‌هایی نظیر قزوین، زنجان و آذربایجان غربی را برای گردش و سفر مد نظر قرار می‌دهند. 

بر اساس آمارهای اعلان شده در استان زنجان ۱۰ هتل با ۲۶۶ اتاق و ۵۸۳ تخت، چهار هتل آپارتمان با ۶۲ تخت و ۱۷۰ اتاق، سه اقامتگاه سنتی با ۲۶ اتاق و ۶۸ تخت، یک هتل بوتیک سنتی با هفت اتاق و ۱۵ تخت، ۱۷ مهمانپذیر با ۲۲۱ اتاق و ۵۶۷ تخت، ۲۴ خانه مسافر با ۵۸ اتاق و ۲۲۸ تخت، هفت واحد اقامتی در مجتمع‌های بین راهی با ۴۹ اتاق و ۱۷۵ تخت وجود دارد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir