به‌گزارش میراث‌آریا، سید احمد برآبادی گفت: انتقال اشیاء تاریخی و فرهنگی از موزه‌های شناخته شده آغازی برای ایجاد انسجام بیشتر در کارهای فرهنگی مشترک و پژوهش‌های علمی در مورد تاریخ و فرهنگ و بزرگان این مرزوبوم است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: خراسان جنوبی خواستار ثبت و درج نام و معرفی بخشی از اشعار ابن حسام در کتب درسی است و تاکنون پیگیری‌هایی در این رابطه انجام شده و امیدواریم در سال تحصیلی جدید این مهم تحقق یابد.

آفرین امامی مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: این رویداد بهانه‌ای برای مرمت این اوراق و در مرکز توجه قرار گرفتن مجدد شخصیت ابن حسام و خاوران‌نامه برای عموم است.

او افزود: مجموعه جهانی کاخ گلستان برای آینده‌ای نزدیک آماده همکاری‌های بیشتر برای برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به‌صورت مشترک است که نیازمند حمایت مالی استانداری و سازمان برنامه و بودجه استان است.

محمد فرهادی معاون  هماهنگی امور عمرانی  استاندار خراسان جنوبی گفت: ما بایستی به‌دنبال معرفی ظرفیت‌های فرهنگی استان و دیارمان باشیم. ابن حسام یکی از نمونه‌های بارز فرهنگی ملی و مذهبی استان است.

دکتر بهنام‌فر استاد دانشگاه و پژوهشگر ادبیات نیز اشاره کرد: این شخصیت علمی و ادبی در تاریخ ادبیات ایران است. ابن حسام متأثر از صبغه ملی اساطیر موجود در شاهنامه با انتخاب نام امام علی (ع) به‌عنوان یکی از بزرگان دینی و مذهبی توانسته است. به بیان رشادت ها و داستان‌های حماسی در خاوران‌نامه بپردازد.

این اوراق در موزه باستان شناسی میراث جهانی باغ اکبریه بیرجند. به مدت 2 ماه پذیرایی عموم علاقه مندان و پژوهشگران خواهد بود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir