به‌گزارش میراث‌آریا، جلسه نشست هماهنگی جشنواره منطقه‌ای گردشگری خوراک سه‌شنبه ۲ مردادماه ۱۴۰۳ با حضور معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گرگان، مدیر دفتر منطقه شمال انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس و دیگر انجمن‌های مرتبط در محل واحد پذیرایی قصر خورشید گرگان برگزار شد.

معاون گردشگری استان گلستان در جلسه هماهنگی جشنواره منطقه‌ای گردشگری خوراک تحت عنوان جشنواره «طعم امید ۲» گفت: با توجه به تنوع غذایی بومی و محلی استان و تبدیل آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری زمان و مکان برگزاری جشنواره در استان گلستان ۲۳ مردادماه در محل واحد پذیرایی قصر خورشید تعیین شده است و مدت‌زمان اجرای آن‌یک روز خواهد بود.

یاسر قندهاری با اشاره به این‌که این جشنواره شامل بخش‌های مختلفی ازجمله، صنایع‌دستی، سوغات، خوراک است، بیان کرد: به برگزاری این جشنواره در فضایی مناسب‌سازی شده و گردشگرپذیر با همکاری بخش خصوصی و دفتر منطقه شمال انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس، انجمن معلولین ضایعه نخاعی و اوتیسم تأکید شده است.

او نحوه پخت، بهداشت فرآیند طبخ و چیدمان و نحوه ارائه غذا را ازجمله موارد مهم ارزیابی هیئت‌داوران عنوان کرد و افزود: نحوه پخت ماش پتی، باسترمه، ته‌چین اسفناج، ترشی پلو و جوجه برشته ازجمله غذاهای اصیل گلستانی در این جشنواره به رقابت گذاشته می‌شود.

معاون گردشگری گلستان خاطرنشان کرد: مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید با حضور افراد تأثیرگذار دارای معلولیت استان به‌صورت استانی به ترتیب در تاریخ ۲۱ الی ۲۴ مردادماه ۱۴۰۳ در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و تهران برگزار می‌شود و برگزیدگان هر یک از استان‌ها در مسابقه نهایی که شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود، رقابت می‌کنند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir