به‌گزارش میراث‌آریا، علی‌اکبر بصیرنیا روز شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳ در بازدید از بناهای شهر تاریخی استرآباد (گرگان) یکی از مهم‌ترین طرح‌های در حوزه گردشگری گرگان را احیای این اثر ارزشمند تاریخی عنوان کرد و گفت: در سال‌های اخیر موضوع احیای بافت تاریخی این شهر در دستور کار قرار گرفت و امسال نیز گذر دوم این بافت از آفتاب ۱۵ تا در نو با اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال کف سازی و جداره سازی می‌شود.

رئیس کمیسیون گردشگری، سرمایه‌گذاری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان بیان کرد: راه‌اندازی اتوبوس گردشگری با سه هدف در شورای اسلامی شهر گرگان سیاست‌گذاری و توسط شهرداری اجرایی شد.

۶۰ درصد مردم گرگان با جاذبه‌های تاریخی شهر آشنایی ندارند

او خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰ درصد مردم گرگان با جاذبه‌های تاریخی و تفریحی شهر آشنایی ندارند و هدف اصلی از آغاز به کار این اتوبوس، آشنا کردن شهروندان با این جاذبه‌ها است. در راستای تشویق خانواده و فرزند آوری، در کنار رونمایی از اتوبوس گردشگری مراسم ازدواج زوج‌های جوان نیز برگزار شد.

بصیرنیا افزود: موضوع دیگر این‌که خیلی از مسافران و گردشگران از گرگان تردد می‌کنند، اما میزان اقامت در این شهر پایین است. بر اساس آمارهای رسمی سالانه حدود ۲۰ میلیون مسافر از شهر گرگان عبور می‌کنند، اما این شهر را به دلیل نداشتن زیرساخت‌های گردشگری به‌عنوان مقصد انتخاب نمی‌کنند. ما به دنبال ماندگاری مسافران هستیم تا شاهد پویایی اقتصاد شهر باشیم.

او با اشاره به این‌که تأکید ما بر شورونشاط اجتماعی شهروندان است، گفت: با توجه به شعار تبدیل گرگان به مقصد گردشگری، امیدواریم در کنار اتوبوس، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از دیگر پروژه‌های گردشگری شهر گرگان باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر گرگان افزود: افتتاح مرحله اول دهکده گردشگری یا همان شهربازی مدرن در سال جاری، ساماندهی تپه تاریخی قلعه‌خندان که سال‌ها مغفول مانده بود، ادامه احداث بازار موزه هفت شهر ازجمله طرح‌های مهم گردشگری در گرگان است. امیدواریم با بهره‌برداری از اقدامات و المان‌های گردشگری شاهد افزایش ماندگاری و بهبود اقتصاد شهروندان گرگانی باشیم.

بافت تاریخی گرگان با وسعت ۱۶۲ هکتار یکی از نخستین بافت‌های تاریخی ثبت‌شده در کشور به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir