رنگین‌کمان طعم‌ها؛ جلوه‌ای از غذاهای سنتی اقوام در هفدهمین جشنواره فرهنگ اقوام

بخش غذاهای سنتی هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام، با حضور غرفه‌های متنوع خوراک محلی، جلوه‌ای از تنوع فرهنگی و آیینی اقوام ایرانی را در قالب طعم‌ها و خوراک‌های بومی به نمایش گذاشته است.

به گزارش میراث‌آریا، در بخش غذاهای سنتی هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام، ۲۳ غرفه خوراک محلی پیش‌بینی شده است که هر یک، نماینده بخشی از فرهنگ غذایی اقوام مختلف استان گلستان و دیگر نقاط کشور هستند.
در این بخش، انواع غذاهای سنتی، نان‌های محلی و خوراک‌های بومی در فضایی آیینی و مردمی عرضه می‌شود و بازدیدکنندگان می‌توانند از نزدیک با سبک زندگی، ذائقه و سنت‌های غذایی اقوام ایرانی آشنا شوند.
همچنین تاکنون ۲۵ سیاه‌چادر و سازه روستایی از استان‌های گیلان و مازندران در بخش روستایی و عشایری جشنواره جانمایی شده است که در کنار معرفی غذاهای محلی، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فرهنگی، معیشتی و گردشگری اقوام مختلف استان و کشور را به نمایش می‌گذارد.
بخش غذاهای سنتی جشنواره فرهنگ اقوام، یکی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های این رویداد فرهنگی است که نقش مؤثری در معرفی میراث ناملموس، تقویت گردشگری خوراک و انتقال فرهنگ بومی به نسل‌های مختلف ایفا می‌کند.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404092802078

دبیر
مهدی نورعلی

source

توسط irmusic4.ir