به‌گزارش میراث‌آریا، امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه در دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه با فرماندار کرمانشاه، وضعیت استان در حوزه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و همچنین راهکارهای تقویت گردشگری و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های کم‌نظیر کرمانشاه مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمانشاه در این نشست با اشاره به قرار گرفتن کرمانشاه در جمع پنج استان نخست کشور در ارزیابی عملکرد، این موفقیت را نتیجه هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف و توجه مدیریت استان به حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری عنوان کرد.

داریوش فرمانی با تأکید بر نقش رویدادسازی در توسعه گردشگری تصریح کرد: تجربه برگزاری رویدادهایی مانند جشن انار در شهرستان پاوه، که طی آن چند هزار نفر از نقاط مختلف کشور حضور یافتند و اقامتگاه‌های این شهرستان به مدت سه روز مملو از گردشگر بود، نشان داد که چنین برنامه‌هایی می‌تواند ضمن معرفی ظرفیت‌های استان، موجب رونق اقتصادی مناطق مختلف شود و شرکت‌کنندگان را به سفیران گردشگری کرمانشاه در سراسر کشور تبدیل کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه در ادامه از فرماندار خواست تا با تخصیص بودجه در حوزه تبلیغات گردشگری و حمایت از برگزاری رویدادهای متنوع فرهنگی و گردشگری، در مسیر معرفی پتانسیل‌های ویژه کرمانشاه و تحقق شکوفایی اقتصادی مبتنی بر گردشگری، اداره کل میراث‌فرهنگی را همراهی کند. 

فرماندار کرمانشاه نیز در این دیدار با استقبال از این رویکرد، بر آمادگی فرمانداری برای همکاری در اجرای برنامه‌ها و رویدادهای مختلف گردشگری در سطح شهرستان و کمک به تقویت جایگاه کرمانشاه به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور تأکید کرد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir