به گزارش میراث آریا، جلیل جباری در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه اردبیل اکسپو ۲۰۲۵ گفت: این نمایشگاه که همزمان با همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل برگزار می‌شود فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان اردبیل است و ما تلاش می‌کنیم از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: حضور هیات‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و رایزنان اقتصادی در این نمایشگاه این امکان را به ما می‌دهد تا در راستای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری و همچنین معرفی ظرفیت‌های گردشگری به منظور جذب گردشگر از کشورهای هدف اقدام کنیم.

او تاکید کرد: در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان نیز ۱۱۲ فرصت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و خدمات به عنوان یکی از مهم‌ترین حوزه‌های توسعه اقتصادی استان به سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان ارائه می‌شود.

جباری ادامه داد: نشست تخصصی سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری نیز بعد از ظهر روز پنجشنبه ۶ آذرماه در محل سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزاری خواهد شد و با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته انتظار داریم که در این نشست چند تفاهمنامه به منظور سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ در صنعت گردشگری استان اردبیل منعقد شود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir