به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، شامگاه سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه در ادامه سفر کاری خود به شهرستان رباط‌کریم، با حضور در فرهنگسرای بهشت واقع در فاز دوم شهر پرند، از مجموعه ویژه‌برنامه‌های در حال برگزاری به مناسبت هفته فرهنگی پرند بازدید کرد.

در این بازدید، حسن قشقاوی نماینده مردم رباط‌کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی امام‌جمعه پرند و جمعی از مسئولان استانی و محلی، وزیر میراث‌فرهنگی را همراهی کردند.

صالحی‌امیری در حاشیه این بازدید، با حضور در ۴۰ غرفه فعال صنایع‌دستی، غذاهای محلی و محصولات فرهنگی و هنری، ضمن گفت‌وگو با غرفه‌داران و هنرمندان، از تلاش‌ها و خلاقیت‌های آنان در احیای هویت فرهنگی و ترویج میراث معنوی تقدیر کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی در جریان این بازدید، با کودکان و نوجوانان هنرمند نیز به گفت‌وگو پرداخت و با قدردانی از استعداد و پشتکار آنان، بر اهمیت حمایت ساختاری و مستمر از نسل آینده کشور در حوزه‌های فرهنگی و هنری تاکید کرد. 

وی افزود: سرمایه‌گذاری در تربیت و پرورش هنرمندان نوجوان، سرمایه‌گذاری برای آینده فرهنگی و تمدنی ایران است. هنر، زبان هویت و اصالت این سرزمین است و باید به شکل سازمان‌یافته مورد حمایت قرار گیرد.

صالحی‌امیری همچنین با حضور در بخش هنرمندان توان‌یاب، ضمن تجلیل از آثار ارزشمند این هنرمندان، پشتکار، امید و خلاقیت آنان را ستود و تاکید کرد که توجه به ظرفیت‌های توان‌یابان در عرصه فرهنگ و هنر، نشانه بلوغ اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی است.

وی هفته فرهنگی پرند را فرصتی ارزشمند برای نشان‌دادن ظرفیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و بومی این منطقه دانست و افزود: پرند می‌تواند به یکی از قطب‌های فرهنگی نوپدید در استان تهران تبدیل شود؛ مشروط بر آنکه از ظرفیت‌های انسانی و هنری این شهر در چارچوب برنامه‌ریزی‌های پایدار و هدفمند استفاده شود.

هفته فرهنگی پرند با هدف ترویج فرهنگ بومی، معرفی ظرفیت‌های هنری، تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت از هنرمندان محلی، از ۲ تا ۸ آبان‌ماه در فرهنگسرای بهشت پرند در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir