به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ شامگاه ۳ آبان در برج میلاد، گروه لیان میزبان دوستداران موسیقی بوشهری بود که محسن شریفیان (سرپرست لیان) در ابتدای این کنسرت رو به مخاطبانش گفت: «موسیقی جنوب ایران و بوشهر در سالهای اخیر با حمایتهای شما توانسته خودی نشان دهد. مفتخرایم که امشب میزبان مخاطبینی فرهیخته و محترم هستیم. این حمایت هاست که باعث شده موسیقی جنوب در سالهای اخیر بتواند ارائهای درست و جدی را به همه ایران داشته باشد.»
در ادامه محمد بحرانی بازیگر و مجری سرشناس سینما و تلویزیون ایرانی از سوی شریفیان به حاضرین در سالن معرفی شد و این بازیگر با حضور در روی صحنه، به سبک و سیاق همشهریهای بوشهری خود به اجرای زنده پرداخت. اجرایی که مورد توجه حاضرین در سالن قرار گرفت و با تشویقهای مداوم همراه بود.
شریفیان در ادامه با اشاره به تاثیرات موسیقی نواحی در ذائقه شنیداری مخاطبان موسیقی در سراسر کشور گفت: «موسیقی نواحی ایران همواره سرشار از اصالت است. این اصالت برگرفته از فرهنگ غنی ایران در اقصی نقاط این حاک است و تکثیر این اصالت بی شک میتواند هویت شنیداری مخاطبان و مردم را ارتقا دهد.»
اجرای آثاری از موسیقی خوزستان، موسیقی کُردی، موسیقی جنوب ایران و البته توجه به موسیقی بوشهر در کنسرت لیان، بخشهای متنوعی بود که مورد توجه قرار گرفت.
در سانس دوم این کنسرت نیز رضا نیکخواه دیگر بازیگر سرشناس بوشهری تلویزیون و سینمای ایران به دعوت شریفیان روی صحنه رفت تا بخش پرطرفدار خیام خوانی در کنسرت لیان را این بار رضا نیکخواه بخواند که با استقبال فراوانی رو به رو شد.
مرتضی پالیزدان، محمود بردک نیا، صادق حسین پور، حمزه مقدم، حسین کاوه خو، فرزاد خسروی و لیانا شریفیان اعضای گروه لیان در این کنسرت را تشکیل داده بودند و آکا صفوی خواننده لیان به سرپرستی محسن شریفیان بود.
این کنسرت به همت موزیک کمپانی «کامیاب بهاران» و به تهیه کنندگی علی حق شناس در برج میلاد روی صحنه رفت.
انتهای پیام/
source