ایسنا/کرمان سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز مرمت و سامان‌دهی عمارت تاریخی برج یزدان‌آباد شهرستان زرند با تخصیص اعتبار بیش‌از سه میلیارد ریال خبر داد.

 مرتضی نیکرو پنجشنبه اول آبان در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت حفاظت و مرمت ابنیه تاریخی افزود: مرمت عمارت برج تاریخی یزدان‌آباد شهرستان زرند با تخصیص اعتبار بیش‌از سه میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی کلید خورده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی مرمت در این مرحله شامل خاکبرداری با دست، پاکسازی، ساماندهی، کف فرش و استحکام‌بخشی بنا را شامل می‌شود. 

نیکرو با اشاره به نقش اثرگذار بناهای تاریخی در تداوم هویت فرهنگی و تاریخی جوامع، بر اهمیت مرمت و احیاء بناهای تاریخی شهرستان زرند تاکید و اظهار کرد: مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی زرند نه‌تنها اقدامی در پاسداشت میراث گذشتگان است، بلکه زمینه‌ساز توسعه گردشگری، رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی در منطقه محسوب می‌شود.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی کرمان اظهار کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان زرند و هم‌افزایی میان مردم، نهادهای محلی و دستگاه‌های اجرایی، در مسیر تحقق شعار« لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» گام برمی‌داریم تا سیمای تاریخی و فرهنگی این سرزمین هرچه بیشتر در سطح ملی و جهانی بدرخشد.

انتهای پیام

source

توسط irmusic4.ir