به‌گزارش میراث‌آریا، وحید جمالی امروز دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه گردشگری که در محل فرهنگ‌سرای بافت تاریخی بوشهر (عمارت دهدشتی) برگزار شد، گفت: این نشست با هدف برنامه‌ریزی هر چه بهتر برای برگزاری هفته گردشگری در سال جاری و نیز بررسی راهکارهای رونق صنعت گردشگری استان تشکیل شد.

او افزود: هفته گردشگری فرصت مناسبی است تا ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی بوشهر بیش از پیش به مردم معرفی شود. از این رو، برنامه‌هایی همچون برگزاری تورهای آشنایی با بافت تاریخی، جشنواره‌های بومی‌محلی، نمایشگاه صنایع‌دستی، نشست‌های تخصصی با فعالان حوزه گردشگری و کارگاه‌های آموزشی برای راهنمایان و علاقه‌مندان این صنعت در دستور کار قرار گرفته است.

جمالی ادامه داد: برای رونق صنعت گردشگری نیازمند هم‌افزایی میان بخش دولتی و بخش خصوصی هستیم. معرفی جاذبه‌های کمتر شناخته‌شده، بهبود زیرساخت‌ها، تقویت تبلیغات و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از جمله اقداماتی است که می‌تواند به جذب گردشگر داخلی و خارجی کمک کند.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان بوشهر با تاکید بر اینکه گردشگری می‌تواند به اشتغال‌زایی و توسعه پایدار استان کمک شایانی کند، گفت: انتظار داریم با مشارکت فعالان این عرصه، هفته گردشگری امسال پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار شود و زمینه‌ای برای شکوفایی بیشتر این صنعت در استان فراهم آید.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir