داریوش فرمانی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه در یادداشتی نوشت:عملکرد یک ساله اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه در دولت وفاق ملی بر اساس ۱۰ شاخص میزان ثبت آثار ملی، میزان جذب گردشگر، صدور پروانه‌های بهره‌برداری، پرداخت تسهیلات، آموزش رایگان، ایجاد اشتغال، پروژه‌های مرمتی، برگزاری رویدادها، وصول درآمد و افزایش تخت‌های اقامتی نشان از رشد چشمگیر عملکرد این اداره‌کل به نسبت مشابه سال پایانی دولت سابق است.

در یک سال گذشته ۲۲ اثر تاریخی و فرهنگی در سطح استان کرمانشاه در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۸ مورد بوده است رشد ۱۷۵ درصدی را نشان می‌دهد. این افزایش با تمرکز بر مستندسازی و پیگیری پرونده‌های ثبتی انجام شده است. لازم به ذکر است تحقق این مهم نقش بسیار مناسبی بر توجه و تحقق مطالبات مردمی به عنوان یکی از اهداف دولت وفاق ملی داشته است.

یکی دیگر از اقدامات شاخص استان افزایش ۵۸ درصدی پروژه‌های مرمتی حوزه میراث‌فرهنگی در دولت وفاق ملی نسبت به مدت مشابه سال قبل است که با انجام ۱۹ پروژه مرمتی که نشان از افزایش تخصیص بهتر اعتبارات و نظارت مستمر در این حوزه بوده است.

در یک ساله دولت وفاق ملی میزان جذب گردشگر در استان بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش بیش از ۵۰۰ هزار نفری رشد ۴۲ درصدی را نشان می‌دهد. این مسأله نشان از تحقق بخشی از برنامه‌های دولت برای توسعه گردشگری استان کرمانشاه است.

همچنین در یک سال گذشته ۱۵ مورد پروانه بهره‌برداری برای تاسیسات گردشگری در سطح استان کرمانشاه صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه رشد ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

یکی از برنامه‌های شاخص اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه تاکید بر برگزاری رویدادهای فرهنگی و گردشگری با هدف افزایش نشاط اجتماعی و قرار گیری دولت در کنار مردم و نیز رونق گردشگری استان بوده است که با برگزاری ۱۲۴ رویداد بین‌المللی، ملی و محلی نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۸۰ رویداد بوده است، رشد ۵۵ درصدی را نشان می‌دهد.

یکی دیگر از اتفاقات بزرگ در حوزه گردشگری استان کرمانشاه سامان‌دهی خانه‌های مسافر است که در یک سال گذشته با صدور بیش از ۱۴۰ مورد مجوز در این حوزه و افتتاح واحدهای اقامتی جدید با رشد بسیار چشمگیر ۷۰ درصدی تعداد تخت های استان مواجه شده ایم. عددی که پیش از دولت وفاق ملی ۴۴۱۲ تخت بوده که در یک سال گذشته با اضافه شدن ۳۰۶۳ تخت به ۷۴۷۵ مورد افزایش یافته است.

در حوزه صنایع‌دستی نیز در یک ساله دولت وفاق ملی ۸۸ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است که نسبت به مدت مشابه سال آخر دولت سابق که ۵۰ میلیارد تومان بوده است رشد ۷۶ درصدی را نشان می‌دهد. افرایش اعتبارات و گسترش مشمولین از جمله عوامل موثر رشد این شاخص بوده است.

همچنین اشتغال ایجادی این اداره‌کل در یک ساله دولت وفاق ملی در حوزه صنایع‌دستی بر اساس تعهدات دستگاهی ۳۸۳۸ نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با عدد ۲۷۴۰ نفر رشد ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد که نشان از تحقق شعارهای دولت در حوزه اشتغالزایی استان است.

با توجه به افزایش تقاضای جامعه مخاطب توجه به آموزش‌های رایگان با هدف تحقق عدالت اجتماعی مد نظر دولت در یک سال گذشته با پیگیری‌های انجام شده، شاهد ۴۰ درصدی اعتبارات اختصاص یافته به این حوزه با عدد ۷۰۰ میلیون تومان بوده‌ایم که رشد قابل توجه اعتبارات آموزشی صنایع‌دستی استان را نسبت به مدت مشابه نشان می‌دهد.

همچنین در حوزه وصول درآمدهای اداره‌کل نیز با توجه به افزایش واحدهای اجاره داده شده، افزایش تعداد بازدید از مراکز گردشگری و افزایش تعرفه‌ها، در مجموع در دولت وفاق ملی ۱۴۲ میلیارد ریال تحقق یافته است که نسبت به مدت مشابه قبل رشد ۴۶ درصدی را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir