به‌گزارش میراث آریا، در مراسم جشنواره طعم امید ۴ که با حضور محمداسماعیل شیخ‌قرایی، مدیرعامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس و دبیر میز گردشگری تاثیرپذیر، رسول بابائیان، مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی،مرتضی صفری داوران و ۱۲ شرکت‌کننده توان‌خواه در هتل غزال ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره طعم امید ۴ با موضوع طبخ غذاهای بومی با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سازمان بهزیستی برگزار می‌شود که در این جشنواره افراد توان‌خواه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: جشنواره طعم امید ۴، میعادگاه ارزشمندی با هدف امیدآفرینی و ایجاد شور و نشاط در بین افراد توان‌خواه و نیز حفظ فرهنگ، سنن و آداب است. 

او ادامه داد: مرحله استانی این جشنواره امروز به میزبانی آذربایجان‌ غربی برگزار شد، در دو روز آینده بخش منطقه‌ای آن در تبریز برگزار و در آینده نزدیک هم مرحله کشوری آن اجرایی می‌شود.

صفری با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره‌ها و رویدادها در معرفی ظرفیت‌های متنوع استان گفت: برگزاری این رویدادها استمرار خواهد داشت چرا که برگزاری چنین رویدادهایی باعث شناسانده شدن هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان خواهد شد.

محمداسماعیل شیخ‌قرایی، مدیرعامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس نیز در این مراسم گفت: جشنواره طعم امید ۴ فرصتی برای نشان دادن توانمندی‌های افراد توان‌خواه بوده و بخش گردشگری خوراک از جمله محورهایی است که می‌تواند برای این افراد ایجاد اشتغال کند.

او تصریح کرد: امید است این پروژه ملی نتایج مثبت و خوبی داشته باشد و در آینده نیز برگزاری این رویداد استمرار داشته باشد.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس از برندگان جشنواره تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir