پژوهشکده دفاع مقدس، بستر سومین کنگره ملی شهدای مازندران خواهد بود.

– به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، نشست سردار سیاوش مسلمی، فرمانده سپاه کربلا، با نویسندگان و پژوهشگران دفاع مقدس و ادبیات پایداری و مقاومت استان مازندران، عصر امروز در بابلسر برگزار شد.

  در این نشست، سردار مسلمی بر لزوم تشکیل پژوهشکده دفاع مقدس در استان مازندران تأکید کرد و گفت: در مدتی که حدود 18 سال در استان کرمان حضور داشتم، پژوهشکده ای با همین محوریت راه اندازی شد که دستاورد های بزرگی در حفظ و ترویج یاد و خاطره شهدا داشت.

  فرمانده سپاه کربلا با اشاره به نقش شهید سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ثبت خاطرات شهدا و خانواده های آنان افزود: با وجود حضور لشکر خط شکن 25 کربلا و سرداران برجسته ای که مازندران در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده است، هنوز کار های زیادی در این زمینه انجام نشده و ظرفیت های فراوانی مغفول مانده است.

  او از بازدید جمعی از سرداران و پیشکسوتان جهاد و شهادت مازندران از پژوهشکده دفاع مقدس کرمان خبر داد و گفت: در این پژوهشکده، کار های ارزشمندی در حوزه دفاع مقدس صورت گرفته که در کشور کم نظیر است.

  فرمانده سپاه کربلا با اشاره به حضور نویسندگان و پژوهشگران فعال در حوزه دفاع مقدس در مازندران، تصریح کرد: پس از برگزاری دومین کنگره ملی شهد

source

توسط irmusic4.ir