به گزارش میراثآریا، علی افضلی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دماوند، اظهار کرد: در پی بازدید میدانی از حمام تاریخی روستای آرو و در جریان نشست مشترک با دهیاری، شورای اسلامی روستا، کارشناس میراثفرهنگی و عوامل یگان حفاظت، تصمیمگیریهای لازم درباره مرمت این بنای ارزشمند اتخاذ شد.
او افزود: این حمام تاریخی که قدمت آن به دوره صفویه بازمیگردد، از جمله آثار معماری سنتی ارزشمند منطقه بهشمار میآید که حفظ و احیای آن نقش مهمی در تقویت هویت تاریخی روستا، جذب گردشگران فرهنگی و توسعه گردشگری پایدار در منطقه خواهد داشت.
افضلی خاطرنشان کرد: در این نشست، بر لزوم تدوین طرح مرمتی دقیق با رعایت اصول فنی، استفاده از مصالح سنتی و حفظ اصالت معماری بنا تأکید شد. دهیاری و شورای اسلامی روستای آرو نیز آمادگی خود را برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام کردند.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان دماوند ادامه داد: حمام تاریخی آرو یکی از ظرفیتهای مغفولمانده در حوزه گردشگری دماوند است و با مرمت و بازآفرینی کاربری آن میتوان گامی مؤثر در راستای توسعه اقتصادی محلی، اشتغالزایی و بازتعریف کارکردهای فرهنگی این اثر برداشت.
گفتنی است روستای آرو، بهدلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از آثار تاریخی و طبیعت بکر، از پتانسیل بالایی برای تبدیلشدن به مقصد گردشگری روستایی برخوردار است. مرمت حمام تاریخی میتواند نقطه آغاز حرکتی گستردهتر در راستای احیای میراث ملموس و ناملموس این منطقه باشد.
انتهای پیام/
source