بهگزارش میراثآریا، عبدالحمید حرمتی شامگاه دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ در نشست هماندیشی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان با اعضای جامعه حرفهای هتلداران و تأسیسات گردشگری استان در اهواز اظهار کرد: صنعت گردشگری با چالشهای بزرگی روبهرو است؛ چالشهایی که جامعه هتلداران هیچ نقشی در وقوع آنها ندارد.
رئیس جامعه حرفهای هتلداران خوزستان افزود: برای مثال هنگام وقوع جنگ، لغو پروازها، آلودگی آبوهوا و شیوع بیماریها هتلها دچار چالش میشوند و زیان میدهند.
او با بیان اینکه در همه پدیدههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی صاحبان هتلها و واحدهای اقامتی با چالش روبهرو میشوند خاطرنشان کرد: این در حالی است که هزینههایی مانند پرداخت حقوق کارکنان، آب، برق، گاز و… همیشه وجود دارد ولی اینکه میزان درآمد و اشغالی اتاقها چقدر باشد به اختیار و انتخاب صاحبان هتلها و واحدهای اقامتی نیست.
حرمتی با اظهار اینکه انتظار داریم با همکاری و همدلی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان راهکارهایی پیدا کنیم تا بنیه هلتداری خوزستان تقویت شود، گفت: برای مثال در فصلهایی که آب و هوا خوب است رویدادهایی تعریف و اجرایی شود تا به این شکل شاهد رشد گردشگری و جبران ضررها باشیم.
او همچنین خواهان اعطای تسهیلات ویژه برای بازسازی و تقویت بنیه سرمایه درگردش هتلها و واحدهای اقامتی از مرکز شد تا هتلها بتوانند ادامه حیات بدهند.
رئیس جامعه هتلداران خوزستان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قدمت جامعه هتلداران خوزستان یادآور شد: این تشکل بهعنوان یکی از قدیمیترین جوامع هتلداری کشور بیش از ۴۰ سال است که فعالیت میکند و یکی از قدیمیترین تشکلهای کشور بهشمار میآید.
او با تصریح این مطلب که جامعه هتلداران استان خوزستان یکی از پربارترینها است چون همه تأسیسات گردشگری خوزستان را زیر پوشش خود دارد، بیان کرد: این در صورتی است که در بسیاری از استانها چنین ظرفیتی وجود ندارد و تشکلها بهشکل پراکنده فعالیت میکنند ولی در استان خوزستان همه هتلها بهشکل واحد و متحد مشغول فعالیتاند.
حرمتی از جمله فعالیتهای جامعه هتلداران استان خوزستان را دفاع از کلیه واحدهای تحت پوشش از راه مجاری قانونی با حمایت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان و جلوگیری از دخالت سایر دستگاهها در امور تأسیسات گردشگری عنوان کرد.
او با اشاره به دیگر فعالیتهای جامعه هتلداران استان خوزستان خاطرنشان کرد: ارائه خدمات هرچه بیشتر به مهمانها از راه نظارت و کنترل استانداردهای هتلداری و همکاری با شرکتهای عامل تطبیق استانداردسازی، در جامعه هتلداران استان خوزستان صورت میگیرد.
رئیس جامعه هتلداران خوزستان همچنین با اشاره به رفع نواقص و مشکلات تحت پوشش با ارائه مشاورههای فنی اقتصادی و اداری و ارائه مشاوره و خدمات درخصوص ساخت، تجهیز و خدماتدهی واحدهای اقامتی و پذیرایی، تعامل با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان و شرکت در جلسات و کمیتههای تخصصی و ستادهای نوروزی و کمیتههای فنی و گفتوگوی بخش دولت و بخش خصوصی را از اهم فعالیتهای این تشکیل دانست.
به گفته او جامعه هتلداران خوزستان تعاملی مناسب با مطبوعات و رسانهها در جهت حمایت از صنعت گردشگری در استان و کشور دارد.
حرمتی با بیان اینکه جامعه هتلداران خوزستان سابقه ۲۵ سال عضویت در هیئت مدیره جامعه هتلداران ایران را دارد و در راستای بهبود صنعت گردشگری در سطح استانی و کشوری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تعامل است، گفت: جامعه هلتداری خوزستان در بین ۳۲ استان همیشه عضو هیئت مدیره جامعه هتلداران ایران بوده است و به صنعت گردشگری کشور کمک میکند.
او پیگیری و حصول نتیجه در خصوص حذف عوارض و مطالباتی که بهصورت غیرقانونی و با عناوین مختلف از سوی دستگاههای مختلف ادعا میشود را از دیگر فعالیتهای تشکل خود معرفی کرد.
رئیس جامعه حرفهای هتلداران خوزستان افزود: شرکت در نمایشگاهها و رویدادهای گردشگری کشوری، چاپ کاتالوگ ویژه و دیجیتال با مشخصات تأسیسات گردشگری خوزستان، ساماندهی نرخنامههای تأسیسات گردشگری و همسانسازی آنها از قبیل مهمانپذیرها و هتلها و سایر تأسیسات گردشگری، همکاری با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان در خصوص صدور پروانه بهرهبردای از تأسیسات گردشگری و شرکت در جلسات تخصصی در حضور مقامات استانی و کشوری بهمنظور حل مشکلات گردشگری از جمله دیگر فعالیتهای جامعه هتلداران خوزستان است.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۸ عضو زیرمجموعه جامعه هتلداران استان خوزستان هستند، توضیح داد: این اعضا شامل ۳۹ واحد هتل، هفت واحد هتلآپارتمان، ۱۵ واحد مهمانپذیر، چهار اقامتگاه سنتی، ۱۱ واحد اقامتگاه بومگردی، ۱۴ سفرهخانه سنتی، پنج واحد مرکز تفریح و سرگرمی، سه واحد مجتمع گردشگری، ۱۳ واحد خدمات رفاهی بینراهی، چهار واحد مجتمع خدمات رفاهی بینراهی، ۲ واحد گردشگری عشایر و یک واحد محوطه گردشگری است.
حرمتی بیان کرد: در بخش اقامتگاهها واحدهای زیرمجموعه ما بهجز منطقه آزاد اروند مجهز به ۲۷۱۶ اتاق و ۵۵۶۹ تخت هستند. همچنین در منطقه آزاد تعداد ۸۲ واحد اقامتی وجود دارد که تعداد اتاقها به ۳۲۷۵ و ۷۴۵۱ تخت در استان میرسد.
او یادآور شد: آمار منطقه آزاد اروند جزو استان است ولی از بخش مدیریتی جامعه هتلداران جدا است.
انتهای پیام/
source