به گزارش میراث آریا، حجت اله عباسیان گفت: گردشگران خارجی در انتخاب مقصد بسیار محافظه کارانه عمل می‌کنند و بیشتر مقاصد شناخته شده را برای سفر انتخاب می‌کنند.

معاون گردشگری لرستان افزود: از دیدگاه این گردشگران یک مقصد می‌بایست ارزش صرف زمان و هزینه‌های هنگفت را داشته باشند.

او اظهار کرد: بر این اساس مقاصد گردشگری در تمام دنیا همیشه در رقابتی نفس‌گیر به سر می‌برند و از هر ابزاری برای ایجاد مزیت رقابتی استفاده می‌کنند تا بیشتر دیده شوند و بتوانند اطمینان و اعتماد گردشگران را جلب کنند.

عباسیان گفت: با قاطعیت می‌توان گفت ثبت جهانی یک اثر، بیشترین مزیت رقابتی است که یک جاذبه گردشگری می‌تواند داشته باشد تا از سایر جاذبه‌ها متمایز شود.

معاون گردشگری لرستان افزود: از آنجایی که یک اثر تاریخی یا طبیعی با ارزیابی‌های سختگیرانه یونسکو واجد ارزش جهانی شناخته می‌شود، این اطمینان را برای گردشگران ایجاد می‌کند که با اعتماد و طیب خاطر آن را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند.

او اظهار کرد: بدون شک با ثبت جهانی دره خرم آباد توجه گردشگران و تورگردانان مطرح دنیا به این نقطه از جهان جلب می‌شود.

عباسیان گفت: البته شرایط خاص این دره از جمله قدمت ۶۰ هزار ساله آن، وجود غارهای پیش از تاریخ، وجود بیش از ۴۰ جاذبه طبیعی و تاریخی که هرکدام از آن‌ها به تنهایی قابلیت ثبت جهانی را دارند، امکان فعالیت حداقل ۱۳ گونه گردشگری و مهمتر از همه این‌ها نفس گرم مردمانی مهمانپذیر و خونگرم، این جاذبه جهانی را از سایر جاذبه‌های دنیا متمایز می‌کند.

معاون گردشگری لرستان افزود: بنابراین ثبت دره خرم آباد در فهرست آثار جهانی یونسکو نوید بخش روزهای خوب و امیدوارکننده برای گردشگری استان است و از طرفی نیز وظیفه‌ای سنگین را بر دوش مسئولان و دست اندکاران حوزه گردشگری قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir