به‌گزارش میراث‌آریا، نصرالله ابراهیمی امروز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ گفت: در سال گذشته صنعتگران و هنرمندان استان در رشته‌های بومی، حضور و مشارکت خود را با ایجاد غرفه‌های معرفی و فروش محصولات استان به میزان ۱۷۰ غرفه در سراسر کشور انجام دادند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر افزود: در نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی تهران ۱۶ غرفه داشتیم و مدیریت بیشتر این غرفه‌ها توسط تعاونی‌های فعال این حوزه بود در آذر ماه سال گذشته برپا شد که اعزام صنعتگران به منظور شرکت در نمایشگاه‌های اشاره شده با حمایت صددرصد اداره‌کل بوده و هزینه‌های غرفه سازی، اقامت و بعضا حمل و نقل و سایر هزینه‌های مربوط را انجام دادیم. 

او عنوان کرد: در خصوص حمایت از صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی و ایجاد فرصت و امکانی برای معرفی و فروش محصولات در تعطیلات نوروز، اداره‌کل متبوع با همکاری و هماهنگی سایر دستگاه‌های مرتبط و متولی ستاد اجرایی خدمات سفر، به ایجاد غرفه‌های صنایع‌دستی اقدام کرد که حدود ۱۵۰ غرفه ایجاد شد و تمامی هزینه‌های این غرفه‌ها چون سازه، تبلیغات و حفاظت آن به عهده اداره‌کل بود و هم‌چنین برخی از این غرفه‌ها در اماکن تاریخی فرهنگی استان برپا شد.

ابراهیمی بیان کرد: تلاش کردیم در سال گذشته با پرداخت تسهیلات کم بهره حمایتی در حوزه پشتیبان و مستقل بخشی از کاستی‌ها را جبران کنیم. 

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر اضافه کرد: برای تسهیل در امر تولید و کار آفرینی در حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، همکاری و حمایت از برگزاری دوره‌های آموزشی، صدور مجوزهای مربوط و تشویق آنها برای تشکیل تعاونی از دیگر برنامه‌های اداره‌کل متبوع در این زمینه بود.

او در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه اشتغال و تولید در صنایع‌دستی و هنرهای سنتی نیاز به کمترین سرمایه‌گذاری نسبت به سایر مشاغل دارد، رغبت مردم برای فعالیت در این زمینه روز به روز بیشتر شده و هم‌چنین باتوجه به دو مولفه وجود مواد اولیه تولید برای رشته‌های بومی و همجواری با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در عرضه، استقبال مردم نیز بیشتر شده است که این امر نیز مانند سایر موضوعات مرتبط نیاز به برنامه‌ریزی بهتر و دقیق تری دارد این اداره‌کل در سال جاری در این خصوص برنامه‌های جامعی دارد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir