به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم‌، با گذشت 21 روز از پایان سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران،‌ برخی ناشران اذعان می‌کنند که هنوز مطالبات خود از فروش مجازی نمایشگاه را دریافت نکرده‌اند،‌ هم‌چنین با پایان یافتن طرح فروش کتابفروشی‌ها در سامانه بازار کتاب،‌ مطالبات کتابفروشی‌ها از محل یارانه این طرح نیز هنوز به صورت کامل پرداخت نشده است. این در حالی است که ابراهیم حیدری مدیرعامل خانه کتاب از پرداخت عمده مطالبات ناشران خبر داده و می‌گوید:  مطالبات مابقی ناشران نیز به زودی پرداخت می‌شود.

حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت:‌ تاکنون 280 میلیارد از (320 میلیارد) مطالبات ناشران در نمایشگاه مجازی کتاب تهران پرداخت شده است،‌ تنها رقم اندکی در باقی مانده که آن هم به زودی پرداخت می‌شود،‌ مشکلی برای پرداخت مطالبات از سوی ما وجود ندارد،‌ باید صبر می‌کردیم تا بسته‌های پستی ناشران به دست مخاطبان برسد و ثبت در سیستم شود.

وی ادامه داد: تنها روز سه‌شنبه هفته گذشته 91 میلیارد تومان از این مطالبات پرداخت شد و البته تعطیلات نیز مزید بر علت شده تا کار کمی کندتر پیش رود.

مدیرعامل خانه کتاب در پاسخ به این پرسش که مطالبات کتابفروشان از سامانه بازار کتاب چه زمانی پرداخت می‌شود‌، گفت:‌ فروش کتابفروشان در سامانه بازار کتاب نیز اخیراً‌ به اتمام رسیده است وهمه کتاب‌ها هنوز به دست مردم نرسیده است،‌ تلاش ما این است که تا پایان هفته کلیه مطالبات کتابفروشان پرداخت شود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir