به گزارش میراث آریا، مجتبی اکبرپور گفت: با استقبال علاقمندان و شهروندان، چهارمین جشنواره آش زنگلاچوی دامغان، با هدف احیای آداب و رسوم سنتی و معرفی غنای فرهنگی و غذایی این شهرستان در موزه بختیان دامغانی برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان افزود: جشنواره آش زنگلاچو فرصتی بی‌نظیر برای علاقه‌مندان بود تا ضمن چشیدن طعم بی‌نظیر آش زنگلاچو، با فرهنگ غنی و میهمان‌نوازی مردم این دیار آشنا شوند.

او بیان کرد: آش زنگلاچو، آشی سنتی و خاص دامغان است که با زردآلوی نارس (چغاله زردآلو) تهیه می‌شود و ریشه‌ای عمیق در آیین‌ها و باورهای کهن این منطقه دارد.

اکبرپور با اشاره به اینکه جشنواره آش زنگلاچوی تلاش دارد تا این میراث ناملموس را زنده نگه دارد و به نسل‌های جدید معرفی کند، تصریح کرد:  این رویداد فرهنگی و گردشگری با همکاری و حمایت مدیریت موزه بختیان دامغانی، شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان و اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان برگزار شده است.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir