به گزارش میراث آریا، بهروز ندایی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی که به دعوت حجت الاسلام نیک بین نماینده شهرستان‌های کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ به این منطقه سفر کرده است، از مدرسه تاریخی حاج سلطان العلمای کاشمر بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی، سرپرست فرمانداری کاشمر و مدیران استانی و محلی انجام شد، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی با هدف حمایت از مرمت و احیای این بنای تاریخی، وعده تأمین اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی را از محل اعتبارات وزارتخانه داد.

ندایی در ادامه در جشنواره غذاهای بومی- محلی «تاک پلو» خلیل آباد شرکت کرد و بر ظرفیت این جشنواره برای برندینگ منطقه خلیل‌آباد تأکید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع  ضمن قدردانی از مدیران محلی شهرستان‌های فوق برای توجه ویژه آن‌ها به میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، این هم‌افزایی و هم‌دلی را یک فرصت تاریخی برای شکوفایی منطقه بر اساس مزیت‌های نسبی فرهنگی تاریخی قلمداد کرد.

او تأکید کرد: پیشنهاد ارتقای نمایندگی‌های میراث فرهنگی کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن به سطح اداره شهرستان که از سوی فرماندار و نماینده مردم مطرح  شد، توسط وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی پیگیری خواهد شد.

ندایی در خصوص تأمین اعتبار نیز گفت: وزارت میراث فرهنگی این آمادگی را دارد که به هر میزانی که نهادهای دولتی و مردمی منطقه برای مرمت و حفاطت از بناهای تاریخی اعتبار تخصیص دهند، به همان میزان از اعتبارت ملی، اختصاص داده شود.

همچنین در نشست معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی با حجت‌الاسلام نیک‌بین نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر خلیل‌آباد و بردسکن، فرماندار خلیل‌آباد، مدیرکل میراث فرهنگی استان، مدیران استانی و محلی، نماینده منطقه بر ظرفیت منطقه ترشیز کهن (جغرافیایی تاریخی شهرستان‌های کاشمر، خلیل آباد، بردسکن و کوهسرخ) در حوزه‌های میراث فرهنگی و گردشگری تأکید شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان خلیل آباد نیز خواستار حمایت ویژه وزارت میراث فرهنگی از مرمت بناهای تاریخی خلیل آباد شد.

در ادامه مدیران نمایندگی‌های کاشمر و خلیل آباد نیز مشکلات و چالش‌های موجود را تشریح کردند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir