به گزارش میراث آریا، نادر زینالی روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، اظهار کرد: نخستین جشنواره گل‌های بهاری در بوستان جهان‌نما با رویکرد ترویج فرهنگ و توسعه گردشگری و شناخت سنت‌های بومی مردم ایران دایر شده است.  

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز افزود: عطر ناب گل‌های بهاری و محمدی فضای دلنشینی را برای خانواده‌ها فراهم کرده است و می‌توانند فصل بهار را با تمام زیبایی‌هایی که دارد به خوبی درک کنند.  

او تصریح کرد: دیگ‌های جوشان گلاب‌گیری و فرآیند آن به صورت زنده فضای مناسبی برای نشاط اجتماعی فراهم کرده است، چراکه این تجربه‌های نابِ سنتیِ ایرانی در ذهن و روح مردم ماندگار می‌شود و موجب اُمید آفرینی در جامعه می‌شود.

زینالی حضور هنرمندان را در این جشنواره حائز اهمیت دانست و گفت: هنرمندان در در رشته‌های مختلف صنایع دستی از جمله چرم دست‌دوز، گلیم و گبه ترکمن، سفال و سرامیک، گیوه و روسری محلی و زیورآلات سنتی، فضایی منحصر به فرد را خلق کرده‌اند.  

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به برپایی غرفه‌های متنوع برای عرضه سوغات شهرهای مختلف، تأکید کرد: گروه‌های موسیقی سنتی اقوام با لباس‌های محلی و اجرای جُنگ‌های شادی، فضای شادِ اجتماعی را برای بازدیدکنندگان رقم زده‌اند.

عطر گل‌های محمدی و بهاری در بوستان جهان‌نما پیچید/ استقبالی بی‌نظیر از جشنواره‌ای با چاشنی سنت‌های ایرانی

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir