شروع یک سلسله جلسات نمایشنامه‌خوانی با حضور محمد چرم‌شیر و برگزاری نشستی برای نمایش «برادران کارامازوف» از جمله رویدادهای نمایشی است.

به گزارش ایسنا، سلسله جلسات «یک نمایشنامه/ یک نمایشنامه‌نویس» با حضور محمد چرم‌شیر آغاز می‌شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی «مجموعه تئاتر لبخند»، سلسله جلسات «یک نمایشنامه/ یک نمایشنامه‌خوانی» شامل جلسات نمایشنامه‌خوانی با حضور نویسنده یا گروهی از نقش‌خوانان است که به کوشش «مجموعه تئاتر لبخند» برگزار می‌شود.

در این جلسات که به صورت یک هفته در میان برگزار خواهد شد، یک نمایشنامه توسط نویسنده یا گروهی از نقش‌خوانان روخوانی می‌شود.

نخستین جلسه از این سلسله جلسات به روخوانی نمایشنامه «خواهر بزرگ، خواهر کوچک» نوشته محمد چرم‌شیر اختصاص دارد و این نمایشنامه توسط خود این نویسنده روخوانی خواهد شد.

این جلسه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۸:۳۰ در سالن شماره یک «مجموعه تئاتر لبخند» برگزار می‌شود.

این جلسات به میزبانی عباس غفاری برگزار می‌شود و عواید فروش بلیت آن صرف امور خیریه خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند بلیت جلسات نمایشنامه‌خوانی «یک نمایشنامه/ یک نمایشنامه‌خوانی» را از طریق سایت تیوال تهیه کنند.

شروع یک حرکت تئاتری با محمد چرم‌شیر و برگزاری نشستی برای«برادران کارامازوف»

نشست «برادران‌ کارامازوف؛ روایت‌ و اجرا» برگزار می‌شود

نشست «برادران‌ کارامازوف‌؛ روایت‌ و اجرا» با حضور فرهاد مهندس‌ پور، رضا سرور، مجتبی‌ کریمی‌ و گروه اجرایی روز چهارشنبه‌ ۳۱‌ اردیبهشت در تماشاخانه‌ ایران‌شهر برگزار می‌شود. 

به گزارش روابط عمومی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر، این نشست روز چهارشنبه‌ ۳۱‌ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۴ تا ۱۷ در سالن استاد سمندریان‌ برگزار می‌شود و ورود برای عموم علاقه‌مندان به این نشست‌ آزاد است.

گفتنی است نمایش «برادران کارامازوف» به کارگردانی اشکان‌ خیل‌نژاد که از ۸ دی ماه سال گذشته‌ اجراهای خود را آغاز کرده‌ است‌، روزهای شنبه ساعت‌ ۱۵ در سالن‌ استاد سمندریان به صحنه می‌رود.

انتهای پیام

source

توسط irmusic4.ir