به گزارش میراث آریا، احمد تجری امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در نشست تخصصی معاونان گردشگری و سرمایهگذاری ادارات کل استانی که در مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: سرمایه گذاری همواره مورد توجه بوده است و با توجه به نامگذاری سال به سرمایه گذاری برای تولید، انتظارات افزایش یافته است.
مدیر کل سرمایه گذاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: تسریع و تسهیل خواسته سرمایهگذاران و مردم است که با توجه به نامگذاری سال، در دستور وزارتخانه قرار گرفته است.
تجری یاد آور شد: در همین راستا، در سطح دولت اقداماتی برای شفافیت و تسریع در امور انجام شده است و سامانه ملی مجوزها در صورتی که تاخیر باشد، مجوز را راسا صادر میکند.
او با اشاره به تغییرات صورت گرفته در فرآیندهای صدور مجوز، افزود: از این پس استعلامها قبل از صدور موافقت اصولی دریافت خواهد شد و طی جدولی زمانبندی استعلام ها دریافت خواهد شد که در یک دوره زمانی مشخص باید پاسخ استعلام داده شود.
تجری یادآور شد: با تغییر فرآیند صدور مجوز و استعلامها سرعت خواهد رفت.
مدیر کل سرمایه گذاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: بانک جامع اطلاعاتی و تحلیلی برای تعداد ۲۷۴۷ پروژه گردشگری در دست احداث با حجم سرمایهگذاری ۸۳۸ همت و فرصت اشتغال برای ۱۰۷ هزار نفر در سطح کشور تهیه شده است.
او گفت: ساخت ۵۰۰ هتل در برنامه هفتم توسعه کشور پیش بینی شده است که باید با تلاش استانهای مختلف محقق شود.
انتهای پیام/
source