به گزارش میراث آریا، مریم جلالی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت‌، در حاشیه مراسم افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی مشهد اظهار کرد: نمایشگاه‌ها، حلقه‌ای حیاتی در زنجیره ارزش صنایع دستی به شمار می‌روند. این حوزه نیازمند معرفی و ترویج گسترده است تا زمینه‌های توسعه بازار فراهم شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: وقتی از زنجیره ارزش صحبت می‌کنیم، منظورمان این است که نمایشگاه باید توجه ذی‌نفعان، ذی‌نفوذان و ذی‌مدخلان را به خود جلب کند.

او در خصوص ذی‌نفعان ادامه داد: در این میان هنرمندان صنایع‌دستی هستند که محصولات خود را عرضه می‌کنند، به همفکری می‌پردازند و تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. همچنین مشتریانی که به دنبال خرید هدایای سازمانی طبق مصوبه دولت هستند و عموم مردم که سلیقه‌ای دوستدار صنایع‌دستی و حامی محیط زیست دارند نیز از ذی‌نفعان محسوب می‌شوند.

جلالی تصریح کرد: ذی‌نفوذان افرادی هستند که می‌توانند در حوزه بازرگانی کمک شایانی کنند. حضور کشورهای همسایه در این نمایشگاه‌ها فرصتی مغتنم است که با تقویت و جلب توجه آن‌ها به صنایع‌دستی ایرانی، می‌توانیم کالایی که قصه ایران را با خود دارد و به محیط زیست لطمه نمی‌زند، در حوزه بازرگانی به ویژه در کشورهای همسایه، حاشیه خزر و حاشیه خلیج فارس که سلایق مشترک دارند، بروز و نمود دهیم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: نمایشگاه‌هایی از این دست کمک می‌کنند تا گردشگران با یافتن تجربه‌های جدید در دل صنایع‌دستی مانند آموزش سفالگری و رودوزی جذب شوند، بوم‌گردی‌ها و خانه‌های صنایع‌دستی به عنوان تجلی هنر هر اقلیم، قصه و روایت خود را داشته باشند و روابط تجاری توسعه و گسترش یابد.

توجه به بازار کشورهای همسایه برای صادرات هنر ایرانی ضروری است

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir