بهگزارش میراثآریا، حسین یکتا روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ بیان کرد: در نخستین جلسه کارگروه و هیئت اندیشهورز میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سرایان که با حضور مدیران و سرمایهگذاران حوزه گردشگری و صنعتگران فعال شهرستان برگزار شد، به بررسی مشکلات و موانع پیشروی این فعالان پرداخته و راهکارهای لازم برای رفع آنها را مطرح شد.
مسئول میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سرایان افزود: با دستور فرماندار، مدیران ادارات مختلف از جمله جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، پست، گاز، راهداری و حملونقل جادهای، اوقاف، بنیاد مسکن، امور عشایر و شهرداری سرایان در این جلسه حضور یافته و مشکلات سرمایهگذاران و صنعتگران را بررسی کردند.
محسن عدل فرماندار شهرستان سرایان اظهار کرد: با رونق هنر و تولیدات صنایعدستی و گسترش صنعت گردشگری، انشاءالله شاهد پیشرفت شهرستان سرایان و معرفی آن به مردم ایران و جهانیان خواهیم بود.
او افزود: ما از هیچ تلاشی برای حمایت از این قشر دریغ نخواهیم کرد.
عدل به جاذبههای تاریخی و گردشگری سرایان اشاره کرد و گفت: شهرستان سرایان دارای آثار تاریخی فاخر من جمله مساجدتاریخی، آب انبارها، کاروانسرای جهانی، تولیدات صنایع دستی منحصر به فرد مانند چلنگری، نگین تراشی، خراطی،حوله بافی، سفالگری، چکن دوزی و … همچنین جاذبه های گردشگری مانند کویر بکر سه قلعه، آسمان تاریک و غار بتون، آبشارهای سبز رود است که نیازمند معرفی و تبلیغات بیشتر هستند.
حامد خزاعی، معاون عمرانی فرمانداری، نیز بر لزوم تعامل و همفکری بین ادارات و نهادها برای رونق صنایعدستی و پیشرفت گردشگری شهرستان تاکید کرد.
در نهایت، در این جلسه هیئت اندیشهورز گردشگری و صنایع دستی شهرستان سرایان تشکیل شد و از میان فعالان این حوزهها، ۸ نفر به عضویت هیئت درآمدند.
همچنین، یک نفر به عنوان نماینده شهرستان سرایان در کارگروه گردشگری استان انتخاب شد تا در راستای ارتقای صنعت گردشگری و صنایعدستی منطقه گامهای مؤثری برداشته شود.
انتهای پیام/
source