ایسنا/اردبیل اولین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم به همت دانشگاه فرهنگیان اردبیل و با همکاری سپاه حضرت عباس(ع)، ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل، امروز ۲۱ اردیبهشت در سالن فرهنگی ولایت اردبیل برگزار شد.
سردار جلیل بابازاده، فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا ۲۱ اردیبهشت در اولین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم استان اردبیل که در سالن فرهنگی ولایت اردبیل برگزار شد، ضمن تجلیل از نقش مؤثر فرهنگیان اظهار کرد: فرهنگیان استان اردبیل همواره پشتیبان نظام بودهاند و در مراسم و یادوارههای شهدا پیشگامانه حضور داشتهاند. از جمله این عزیزان میتوان به شهید «بهنام یوسفی» اشاره کرد که با اشک خانواده بدرقه شد و با توکل به خدا، عازم جبهههای نبرد حق علیه باطل شد. این شهید بزرگوار یکی از سه هزار و ۴۰۰ شهید سرافراز استان اردبیل است و نباید لحظهای از یادها فراموش شود.
وی با بیان اینکه دشمنان نظام در تلاشاند با راهاندازی جنگ روانی دستاوردهای انقلاب اسلامی را بیاثر جلوه دهند، تصریح کرد: در شرایط کنونی باید هوشیارانه در برابر این هجمهها ایستادگی کنیم و با روشنگری، جامعه را نسبت به نقشههای دشمن آگاه کنیم.
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا ادامه داد: در تدارک برگزاری کنگره شهدای دانشجومعلم هستیم که در آن، معلمان باید نقش پررنگی ایفا کنند. همچنین باید با قدرت پاسخگوی شبهافکنیهای دشمنان باشیم. برخی مدعیاند رزمندگان ما آموزش ندیده بودند، اما آیا نیروهای بیمهارت میتوانند ۱۷ هزار نیروی دشمن را اسیر کنند؟ آیا عبور از رودخانه خروشان اروند، بدون تخصص و ایمان ممکن بود؟ صدام حتی گزارش احتمال عملیات ایران از این نقطه را محال میدانست. اینها پاسخهایی روشن به ادعاهای بیاساس است.
بابازاده با اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس افزود: پاسدارانی، چون شهید باکری، برزگر و بنیهاشم در روزهای نخست جنگ تحمیلی با فداکاری خود زمینهساز عبور کشور از بحرانها شدند و راه را برای ثبات امروز هموار کردند.
وی تصریح کرد: بخش قابلتوجهی از نیروهایی که در آن دوران جانانه مقابل دشمن ایستادند، جوانان و دانشجویانی بودند که با نیتهای خالصانهشان زمینهساز پیروزی شدند.
مسعود امامییگانه، استاندار اردبیل نیز در ادامه این مراسم با اشاره به اهمیت تقویت زیرساختهای دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: مذاکراتی با مسئولان مربوطه انجام شده تا فضای آموزشی این دانشگاه در استان توسعه یابد.
وی همچنین از اقدامات دولت برای تأمین نیازهای معلمان و امضای تفاهمنامههای کلان در زمینه نوسازی مدارس خبر داد و افزود: تحول در روشهای آموزشی از اولویتهای نظام تعلیم و تربیت است و باید آموزشها را به سمت ارتقای مهارتهای فردی سوق دهیم.
امامییگانه با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی بهعنوان سرمایه اصلی کشور بیان کرد: اگر امروز در سطح بینالمللی جایگاهی داریم، نتیجه انسجام و همدلی ملت است.
او خاطرنشان کرد: همه ما، صرفنظر از جایگاه و مسئولیتی که داریم، در برابر خون شهدا مسئول هستیم و باید با تربیت نیروهای متعهد و متخصص، پاسخگوی این ایثار بزرگ باشیم.
مالک پناهی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان اردبیل در این مراسم نیز هدف از برگزاری این اجلاسیه را شناساندن سیره و مرام شهدا برای دانشجویان برشمرد و گفت: اهمیت معلم در این است که همه جامعه تحصیلکرده کشور، مدیون این قشر فرهیختهاند. هر انسان آگاه، فرزانه و باسواد، مرهون تلاش معلمی است که مسیر رشد او را هموار کرده است.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی، سرمایه اصلی هر کشور است و معلم، سازنده و پرورشدهنده این سرمایه ارزشمند است، افزود: فضای اجلاسیه، معطر به عطر ایمان و ایثار است. شهدای دانشجومعلم، نه تنها دغدغه تعلیم و تربیت داشتند، بلکه با ایثار جان خود، از کیان میهن اسلامی دفاع کردند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان اردبیل تصریح کرد: شهدا خون خود را تقدیم این ملت کردند و ما وظیفه داریم با قلم، راه آنها را ادامه دهیم. تولید آثار فرهنگی همچون تئاتر، فیلم کوتاه، نماهنگ، سرود، انیمیشن، موشنگرافی، تألیف کتاب و فرهنگنامه شهدای دانشجومعلم استان و نیز نامگذاری کلاسهای درس به نام این شهیدان از جمله برنامههای در دست اجراست.
در این اجلاسیه که با حضور مسئولان، دانشجومعلمان و خانوادههای معظم شهدا برگزار شد ضمن گرامیداشت مقام والای شهدای دانشجومعلم و تأکید بر نقش بیبدیل آنان در دفاع از میهن و ترویج فرهنگ تعلیم و تربیت، از سرآمدان فعالیتهای فرهنگی مرتبط با شهدای دانشجومعلم تجلیل شد.
انتهای پیام
source