نمایشگاه کتاب تهران در سومین روز برگزاری خود، روز شلوغی را تجربه کرد.
به گزارش ایسنا، سومین روز از سیوششمین نمایشگاه کتاب تهران (جمعه، نوزدهم اردیبهشت) سپری شد. با توجه به تعطیلی روز جمعه میتوان گفت نمایشگاه مخاطبان بسیاری جذب کرده بود و مراجعهکنندگان پیش از باز شدن درهای نمایشگاه به مصلی آمده بودند؛ اما میزان جمعیت نسبت به اولین جمعه سالهای گذشته و سالهایی که به سختی میشد در راهرو قدم زد، نبود.
برخی از ناشران قبل از پایان ساعت رسمی نمایشگاه، ۹ شب، کار خود را تعطیل کرده بودند و حوالی ساعت ۷ شب، بسیاری از راهروها خلوت بودند.
برخی ناشران از افزایش فروش خود نسبت به دو روز گذشته میگفتند و برخی هم ناراضی و از آمدنشان پشیمان شده بودند و فروششان را با فروش بخش مجازی مقایسه میکردند که در آنجا بیشتر است.
سخنگوی نمایشگاه کتاب در دومین روز از نمایشگاه اعلام کرد، راهنمای راهروها نصب خواهد شد اما امروز هم این اتفاق نیفتاد و بسیاری از مخاطبان در راهروها پرسان پرسان دنبال ناشر مورد نظر خود بودند.
تذکر به ناشران برای جمعآوری و نفروختن برخی کتابهای دارای مجوز در غرفه از مسائلی است که همهساله در نمایشگاه کتاب تکرار میشود. امسال هم نشر بدرقه جاویدان میگوید برای عرضه کتابهایی از صادق هدایت، «زنده به گور» و «سگ ولگرد» تذکر گرفته است.
امروز همچنین با تولد امام رضا (ع)، همزمان بود که نمایشگاه با مراسم نقارهزنی آغاز شد و جشنی هم در حیاط مصلی برگزار شد.
صف طولانی برای امضای کتابهای عادل فردوسیپور و سجاد افشاریان از حاشیههای امروز بود. در عین حال چهرههایی چون علیاشرف صادقی، محمود عابدی، میرجلالالدین کزازی، مهدی غبرایی، کاوه میرعباسی، مجید راستی و…. از نمایشگاه بازدید کردند.
البته در بخش ناشران دیجیتال هم ناشری تست گویندگی داشت و صفی هم آنجا شکل گرفته بود، که البته صف چندان شلوغی نبود.
بخش کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب به نسبت بخشهای دیگر پذیرای مخاطبان بیشتری بود. پدر و مادرها تفریح آخر هفته خود را همراه بچههایشان به بازدید از نمایشگاه اختصاص داده بودند که گشتگذاری در نمایشگاه داشته باشند و کتابهایی را برای فرزندان خود بخرند.
البته کودکان رفتار متفاوتی نسبت به کتاب دارند. بعضی منتظرند پدر و مادر برایشان انتخاب کند که چه بخوانند و دسته دوم کودکانی هستند که به سلیقه خودشان کتاب میخرند. البته کودکانی هم هستند که به دنبال کتابهای نویسنده مورد علاقهشان میروند.
سخنگوی نمایشگاه کتاب میزان فروش بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران تا ساعت ۱۳ روز ۱۹ اردیبهشتماه را ۳۶ میلیارد تومان؛ یعنی ۳۶۰ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال اعلام کرد، در بخش فیزیکی نیز تا ساعت ۲۴ شب گذشته (۱۸ اردیبهشت) میزان فروش ۲۵۱ میلیارد ریال بود که مجموع فروش در دو بخش، ۶۱۱ میلیارد ریال اعلام شد.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ اردبیهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برپا خواهد بود. این رویداد به صورت مجازی نیز در book.icfi.ir در حال برگزاری است.
انتهای پیام
source