به گزارش خبرگزاری تسنیم، رییس سازمان سینمایی با اشاره به جایگاه بالای کتاب در فرهنگ ایرانی و دنیای امروز، گفت: جایگاه نمایشگاه کتاب بهعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در کشور بر همه روشن است. اهمیت نمایشگاه به علت ویژگی خود کتاب است که ارتباط مستقیم با تمام حوزههای فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و آموزشی دارد.
فریدزاده ادامه داد: سینما هم برای اشاعه و عرضه دیدگاههای متفاوت، نیازمند کتاب است، گرچه تاثیر متقابلی بین سینما با ادبیات و کتاب وجود دارد. البته اگر ادبیات را از سینما بگیریم بیبنیه و بیپایه میشود.
رییس سازمان سینمایی ادامه داد: برای قشرهای بسیاری در جامعه چون دانشگاهیان، معلمان، فعالان حوزه فرهنگ و سیاستگذاران علمی، مطالعه ابزاری برای کارشان است و دیجیتالی شدن کتاب، جزئی از الزامات کاریشان محسوب میشود؛ مثلاً باتوجه به تعطیلی مدارس در ایام تابستان میتوانیم با استفاده از فناوریهای نو فرهنگ کتابخوانی دیجیتال را در میان دانشآموزان احیا کنیم که این موضوع به حفظ حیات فرهنگی کشور کمک خواهد کرد.
وی گفت: اگر دنیای امروز دنیای دستکاری در چرخه طبیعت است، ما نیز باید بتوانیم متناسب با شرایط چنین دنیایی، از ابزارهای خوب آن استفاده کنیم.
سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشتماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. همزمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب 1404 تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقهمندان مهیا میکند.
انتهای پیام/
source