به گزارش میراثآریا، یوسف تقیزادگان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بازدید از غرفه «شهر جهانی گوهرسنگها» در نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد، با اشاره به فعالیت تنها شرکت خلاق صنایعدستی استان خراسان رضوی که در زمینه تلفیق طلا با هنرهای سنتی و صنایعدستی فعالیت دارد، اظهار کرد: این نوآوری، ادامه مسیر پر افتخار هنر ایرانی در صنعت طلا و جواهر است که پیشینهای هفتهزار ساله دارد.
وی با تأکید بر اینکه ترکیب طلا با صنایعدستی، باعث ماندگاری و جریان داشتن این هنر در زندگی مردم میشود، گفت: چنین آثاری نهتنها جنبه تزئینی دارند، بلکه به هدایایی ماندگار و نماد فرهنگ اصیل ایرانی بدل میشوند.
تقیزادگان تلفیق طلا و صنایعدستی را راهکاری مؤثر برای پایداری هر دو حوزه دانست و خاطرنشان کرد: این نوع تولیدات ظرفیت بالایی برای عرضه در بازارهای جهانی دارند و میتوانند پیام فرهنگی ملت ایران را از مسیر هنر به دنیا مخابره کنند.
او افزود: ما در گذشته صادرکننده مصنوعات طلا بودیم و کشورهایی مانند ترکیه، واردکننده تولیدات ایرانی بودند، اما امروز با ورود ماشینآلات پیشرفته به این کشورها، آنها به رقیبان جدی در بازار جهانی تبدیل شدهاند. بخشی از این عقبماندگی ناشی از تحریمهای خارجی و بخشی نیز حاصل محدودیتها و سیاستهای نادرست داخلی است.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد تأکید کرد: از مسئولان توقع حمایت ویژه نداریم، اما انتظار داریم که مانعی بر سر راه تولید و صادرات ایجاد نکنند تا بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای داخلی، به رشد اقتصادی و ارزآوری دست یابیم.
نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، ساعت، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته، تا ۱۲ اردیبهشتماه جاری در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد دایر است و علاقهمندان میتوانند همهروزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ از آن بازدید کنند.
انتهای پیام/
source