به‌گزارش میراث‌آریا، روز دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه 1404، نشست خبری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اصحاب رسانه در محل سالن جلسات این اداره‌کل با حضور خبرنگاران و عکاسان حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برگزار شد.

امیر کرم‌زاده در این نشست گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام‌ شده و بر اساس سیاست‌های جدید اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، نشست‌های ماهانه با اصحاب رسانه با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌های این اداره‌کل در حوزه‌های مأموریت‌ها و اهداف سازمانی و نیز جلب نظر نمایندگان افکار عمومی و مردم در حوزه‌های خبری مختلف انجام خواهد شد تا نهایتاً تعامل مشترکی میان دولت و رسانه در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در استان اصفهان برقرار شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: رسانه‌ها بسیار مهم و بااهمیت هستند، چراکه گاهی قدرت اجرایی دولت برای پیگیری موضوعی با حضور رسانه‌ها بیشتر می‌شود و نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی بسیار برجسته و قابل‌توجه است.

او افزود: میراث‌فرهنگی به‌تنهایی قادر به انجام تمامی مأموریت‌های خود نیست زیرا یک دستگاه حاکمیتی و سیاست‌گذار است، لذا این دستگاه‌های اجرایی هستند که می‌توانند یاری‌رسان ما باشند. زیرساخت‌هایی همانند آب، برق و یا ایجاد مسیرهای دسترسی مناسب و موارد مشابه دیگر هم‌افزایی، همگرایی و یاری دستگاه‌های اجرایی استان را طلب می‌کند.

کرم‌زاده تصریح کرد: در حوزه پروژه‌های سرمایه‌گذاری، استان اصفهان با ۱۴۸ پروژه سرمایه‌گذاری و حجم سرمایه‌گذاری بالغ‌بر بیش از ۶۰ همت، یکی از استان‌های پیشتاز کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: در مورد مجوز منطقه آزاد گردشگری سلامت، اقدامات مهمی انجام‌ شده است، به‌نحوی‌که مجوز اولیه این منطقه تصویب‌شده و به دولت ارسال‌شده است و پس از تأیید دولت، این موضوع به‌صورت لایحه به مجلس ارسال خواهد شد و با توجه به آماده بودن این منطقه برای ارائه خدمات، قطعاً تأثیرات مثبت خود را در حوزه گردشگری سلامت در سطح استان و کشور خواهد داشت.

او ادامه داد: در حوزه میراث‌فرهنگی، سال گذشته ۱۹۶ پروژه مرمت اضطراری انجام شد و بسیاری از خانه‌های تاریخی اشخاص و پروژه‌های مختلف، تبدیل به مراکز بومگردی سنتی شدند و مجوزهای مربوطه برای این تبدیل‌ها نیز اخذ شده است.

کرم‌زاده افزود: در خصوص پدیده فرونشست نیز امسال اعتباراتی به وزارتخانه تخصیص داده‌شده و به‌زودی مطالعاتی در این خصوص آغاز خواهد شد زیرا این موضوع در سطح ملی بسیار حائز اهمیت است و با توجه به آثار مخرب فرونشست و اعتبارات اندکی که در اختیارداریم، پوشش کامل این موضوع دشوار است، بااین‌حال ما به‌عنوان حافظان میراث‌فرهنگی، فعالیت‌های خود را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تأکید کرد: در حوزه صنایع‌دستی نیز دستاوردهای مهمی داشتیم و توافقات خوبی نیز با کشورهای مختلف انجام دادیم همچنین در ایام نوروز، ۶۰۰ غرفه صنایع‌دستی و سوغات در سطح استان برپا شد که حدود ۴۰ تا ۴۲ میلیارد تومان فروش داشتند که این حرکت بسیار ارزشمند بود و اکنون نیز ۵۰ غرفه را آماده کرده‌ایم امیدواریم در طی روزهای آینده افتتاح شود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir