آیین معارفه آیدین مهدی زاده مدیرکل جدید هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه با حضور نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران و سرپرستان اداره کل هنرهای نمایشی، دفتر موسیقی، دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، مدیران هنرهای تجسمی دستگاه های مختلف و تعدادی از مدیران انجمن های صنفی عرصه هنرهای تجسمی برگزار شد.

نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این برنامه ضمن قدردانی از تلاش‌های سعید فلاح فر که پیش از حضور آیدین مهدی‌زاده در اداره کل هنرهای تجسمی مسئولیت هماهنگی و انجام امور اداری مربوط به این مجموعه را به عهده داشت، توضیح داد: پس از کش وقوس‌های فراوان و طولانی، بالاخره فرآیند انتخاب و تأیید گزینه‌ها به نتیجه رسیده و گذر زمان بسیاری از مسائل را حل کرد. ما در اواخر سال گذشته با جشنواره های متعددی روبه رو بودیم و طبیعتاً در همان فضای محدود، سعی کردیم با همراهی افراد، کار را تا حد ممکن پیش ببریم. خوشبختانه بسیاری از بزرگواران، به ویژه دوستانی که در این جمع حاضرند، یاری کردند و زحمت برگزاری جشنواره را بر عهده گرفتند. الحمدلله رویدادها به خوبی پیش رفته و مسیر با موفقیت طی شد. بنابراین امیدواریم در سال جدید بتوانیم در حوزه هنرهای تجسمی، همچون سایر حوزه ها، گام های مؤثرتری برداریم. من امیدوارم هنرمندان حاضر در این جمع، نمایندگان صنوف مختلف هنری، به ویژه انجمن های فعال در هنرهای تجسمی و مدیران نهادهای مرتبط  در این دوره بیش از گذشته بتوانند با یکدیگر گفتگو، تعامل و همکاری های مشترک داشته باشند.

وی با قدردانی از همراهی تمامی انجمن‌های صنفی عرصه هنرهای تجسمی در ماه های گذشته ، بیان کرد: در این دوره، به میزان قابل توجهی متأثر از دیدگاه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعتقادات شخصی خودم، همچنین با توجه به تجربیات جهانی، به این نتیجه رسیده‌ام که باید بیش از پیش به صنوف اعتماد کنیم، کارها را به آنان بسپاریم و از فرصت‌هایی که این سپردن کارها ایجاد می‌کند، برای بازگشت به مأموریت‌های اصلی، تسهیل گری و ایجاد بسترهای مناسب استفاده کنیم. حتی در دیدار نوروزی که در خانه هنرمندان با حضور شورای عالی خانه هنرمندان و بزرگان این عرصه داشتیم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به صراحت بیان کرد که وقتی از وی پرسیده‌اند که اگر بخواهید در حوزه فرهنگ و در وزارت فرهنگ برای سال جدید یک اولویت را نام ببرید، مهم‌ترین کاری که باید پیش ببریم چیست؟ ایشان در پاسخ می‌گویند که «صنف»؛ به نظر من این نکته بسیار مهمی است؛ چرا که پس از دهه‌ها فعالیت در ساختار رسمی، با وجود فراز و نشیب‌هایی که نهادهای مدنی و صنوف داشته‌اند، در نهایت اهمیت آن‌ها کاهش یافته و در عمل، باور چندانی به تقویت و توانمندسازی آن‌ها وجود نداشته است. 

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اینکه در این ساختار رسمی به این نقطه برسیم که اولویت اول وزارت فرهنگ در نیمه دوم سالی که فعالیت خود را در دولت چهاردهم آغاز کرده، «صنوف» باشد، به نظر من اتفاقی بسیار خوب و مبارک است. امیدوارم ما نیز بتوانیم حامی نگاه و دغدغه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باشیم و در معاونت امور هنری، با وجود تمام دشواری‌های این مسیر، گام‌های مؤثری برداریم. 

وی تصریح کرد: «فعالیت مدنی» ذاتاً دشوار است و افرادی که در این شرایط دغدغه‌مندانه به کنش گری پرداخته و به عنوان نهاد واسط بین حاکمیت و هنرمندان عمل می‌کنند، قطعاً با چالش‌های بسیاری روبه‌رو هستند. منظورم دشواری‌هایی فراتر از این موارد است که امیدوارم در این زمینه بتوانیم کمک‌کننده و راهگشا باشیم. در این دوره، به یاری خداوند و برنامه ریزهای آقای مهدی زاده در اداره کل هنرهای تجسمی تلاش می‌کنیم بر این اصل تمرکز داشته باشیم که از سختی‌ها نهراسیم و به دستاوردهای آن بیندیشیم.

رضایی ادامه داد: به نظر من اگر بتوانیم تجربه‌ای موفق داشته باشیم، این دستاوردی ماندگار در تاریخ هنر ایران خواهد بود. به گمانم این اتفاق بسیار مهم و خوشایندی است، هرچند کار بزرگ و دشواری نیز هست. نکته دوم که به نظر من بسیار حائز اهمیت است، بحث «اقتصاد هنر» است که از دغدغه‌های آقای صالحی، بنده و آقای مهدی زاده محسوب می‌شود. حتی در گفتگوهایی که من با آقای مهدی زاده داشته‌ام، به این ضرورت در هنر امروز پرداخته‌ایم. خوشبختانه در حوزه هنرهای تجسمی ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که برخی از آنها در مسیر درستی قرار داشته و رونق گرفته‌اند.

به ویژه نسل جدیدتر که از دانش روز، تکنولوژی و ذوق هنری برخوردارند و اکنون در کنار تجربه پیشکسوتانی که راه‌ها را هموار کرده‌اند، در حال گشودن مسیرهای تازه‌ای هستند. حال  پرسش اینجاست که ما به عنوان نهاد حاکمیتی چه می‌توانیم در این زمینه انجام دهیم؟ پس بررسی این پرسش و یافتن پاسخ‌های مناسب، از مسائل جدی ما در این دوره است.

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: من براین باورم آقای مهدی زاده در عنوان مدیریت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ با همراهی شما بزرگواران و همکارانم در اداره کل هنرهای تجسمی، می‌تواند با بهره‌گیری از تجربیات و ایده‌های متخصصان و دلسوزان این عرصه، گام‌های مؤثری بردارد. هدف ما این است که منابع لازم را جذب کنیم، تسهیلات فراهم آوریم و بسترهای مناسب را ایجاد نماییم. البته دیگر تکرار این موضوع که بودجه محدود است، فایده‌ای ندارد. بارها این بحث را شنیده‌ایم و بیان کرده‌ایم. پس بهتر است به جای آن بر فرصت‌های پیش‌رو تمرکز کنیم. در همین بودجه موجود نیز ظرفیت‌هایی وجود دارد. به عنوان مثال، حدود ۵۰۰ شرکت شناسایی شده‌اند که در صورت اختصاص حتی یک درصد از بودجه خود به حوزه فرهنگ و هنر، می‌توانند از معافیت مالیاتی بهره‌مند شوند. البته پیش از این، اجرای چنین طرحی با چالش‌هایی مواجه شد، زیرا برخی سهامداران شرکت‌های زیان‌ده معترض بودند که چرا باید از سهم آن‌ها برای مسئولیت اجتماعی هزینه شود. در نتیجه، این سیاست بازنگری شد و اکنون تنها شرکت‌های محدودی امکان تخصیص بودجه در این زمینه را دارند.

رضایی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: ما می‌توانیم با شناسایی هوشمندانه شرکت‌هایی که به اهمیت فرهنگ و هنر واقف‌اند، از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر حتی ۱۰ شرکت از این ۵۰۰ شرکت را هدف قرار داده و آن‌ها را متقاعد کنیم که سرمایه‌گذاری در این حوزه نه تنها یک اقدام تبلیغاتی و برندینگ مؤثر است، بلکه بخشی از مسئولیت اجتماعی آن‌ها محسوب می‌شود، می‌توانیم به بودجه‌ای چندین برابر بودجه فعلی اداره کل هنرهای تجسمی دست یابیم. در این مسیر، من شخصاً پیگیر خواهم بود و از همکاری تمامی دوستان نیز استقبال می‌کنم. ما در در پی ایجاد سازوکار مشخصی در وزارتخانه برای تسهیل این فرآیند هستیم. در این میان یکی از پیشنهادات مطرح‌شده ، معافیت مالیاتی برای فعالان اقتصادی و شرکت‌هایی است که در حوزه فرهنگ و هنر سرمایه‌گذاری می‌کنند . اگر دولت این لایحه را تصویب کند، به گمانم از هزاران تلاش برای افزایش بودجه مؤثرتر خواهد بود. هرچند تحقق این امر حداقل به یک سال تلاش و پیگیری نیاز دارد، اما ارزش آن را دارد که با جدیت پیگیر آن باشیم.

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دیگر اولویت هایی که می تواند در مدیریت جدید اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: یک بخش مهم که به نظر من اهمیت دارد و می‌تواند به عنوان سرفصل فعالیت ها مطرح شود، بحث بهره مندی از نسل جوان و بانوان هنرمند است. نه از این منظر که بنده به عنوان یک زن چنین موضوعی برایم اهمیت دارد، بلکه از این جهت که در برخی حوزه‌ها عقب مانده‌ایم. ما از این ظرفیت‌ها استفاده نکرده‌ایم و صدای رسای زنان هنرمند را نشنیده‌ایم. این ظرفیت در حوزه هنرهای تجسمی بسیار بالااست. به‌گونه‌ای که اکنون بیش از ۷۰ درصد فعالان رشته های هنری این حوزه زنان هنرمند و تحصیل کرده ای هستند که اگر از این ظرفیت درست بهره ببریم و اقدامات مناسب انجام دهیم، همه از آن منتفع خواهیم شد.

وی درباره نقش موثر اصناف در توسعه فعالیت های هنری و تاکید دولت برای گسترده شده فعالیت اصناف گفت: پیشنهاد ما این است که در این قالب، یک دستورالعمل، آیین‌نامه و شیوه‌نامه تنظیم کنیم تا صنف با بودجه‌ای که در اختیارش قرار می‌گیرد، خودش مدیریت کند و فضای اقتصادی آن را سامان دهد. اگر صنف بتواند در اجرا با همان استانداردها و سطح کیفی مورد نظر، هزینه‌ها را کاهش دهد، مبلغ صرفه‌جویی شده به صنف بازمی‌گردد. صنف حتی می‌تواند در اجرای بخش‌های مختلف از دانشجویان و نسل جوان استفاده کند، طبیعتاً با دستمزد کمتر که هم برای صنف به‌صرفه است و هم نیروهای جوان و باانگیزه را به کار می‌گیرد. البته کار اجرایی دشوار است و به نظر من یکی از چالش‌های جدی ما در تعامل با صنف برای پیشبرد امور و برون‌سپاری، همین بخش اجرایی است که امیدوارم در سایه تعاملات بیشتر بتوانیم در بهبود این مسیر گام های اجرایی برداریم.

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود بیان کرد: موضوع دیگری که شاید اگر بخواهم در چارچوب کلان‌گفتمانی دولت و نگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کنم و اذعان کنم در این زمینه تلاش هایی صورت گرفته،  بحث مهم بازگرداندن هنرمندان، تعامل بیشتر و ترمیم رابطه بوده که به نظرم تا حدی به نظر محقق شده است. تغییر فضا و ایجاد امید، هرچند اندک، تا حدودی مؤثر بوده، اما هنوز بسیار کمتر از آن چیزی است که باید باشد. امیدوارم گره‌گشایی از مسائل کلان حاکمیت و دولت، بتواند به بهبود شرایط کمک کند. البته برای ترمیم رابطه و تعامل سازنده، حوصله، احترام و تعامل با وجود همه تفاوت‌ها، تلخی‌ها و کم‌حوصلگی‌ها به نظرم کلیدی‌ترین عامل است. اگر این موارد محقق شود و بستر مناسب فراهم شود، فکر نمی‌کنم هنرمندان چیزی جز احترام، قدردانی و فضایی برای بروز هنری از ما بخواهند.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که من آن را در سیستم‌های دولتی و مدیریتی کمتر می‌بینم، استفاده ناکافی از شبکه ارتباطات و سرمایه اجتماعی است. ما کمتر از تعاملات، دوستی‌ها و شبکه‌ای که در زندگی داریم، بهره می‌بریم. این مسئله در نهاد حاکمیت کمرنگ‌تر از ارتباطات فردی است، درحالی‌که در جامعه، به‌ویژه در جوامع تخصصی مثل جامعه هنری، این روابط می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد. من و همکارانم باید فهرستی از ارتباطات مؤثر داشته باشیم و بدون این که ناامید شویم برای تقویت آن تلاش کنیم.

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه صحبت های خود ضمن قدردانی از تلاش های سعید فلاح فر در اداره کل هنرهای تجسمی گفت: آقای فلاح فر در مدتی که مسئولیت هماهنگی امور مربوط به اداره کل هنرهای تجسمی را به عهده داشت، نهایت حوصله را به خرج داد. وی با تمام محدودیت ها تلاش کردند تا کارها زمین نماند. من شخصاً تأکید کرده بودم که اختیارات تام باشد، ولی به هر حال، وقتی در جایگاه رسمی قرار می‌گیرید، پیشبرد امور با همراهی مجموعه متفاوت است. اما آقای فلاح فر با تمام آن محدودیت‌ها کوشید تا در این مدت تعامل کند، کارها را پیگیری و مجموعه را همراهی کنند تا بتوانیم با وجود رویدادهای دشوار و بزرگی که در سال گذشته با آنها مواجه بودیم، به یاری خداوند کارها را به خوبی پیش ببریم.

وی درباره ویژگی های مدیریتی آیدین مهدی زاده هم  اظهار کرد: در این مدت گزینه‌های متعددی در حوزهٔ هنرهای تجسمی بررسی شد، ولی به اعتقاد من آقای دکتر مهدی زاده  ویژگی‌های ممتازی داشته و از جمله مدیران تحصیلکردهٔ این حوزه تا سطوح عالی است. البته یک ویژگی برجسته‌ای که در رزومهٔ ایشان توجه من را جلب کرد، تحصیل در دبیرستان البرز است. من به دلیل دوستانی که در این دبیرستان داشته‌ام، می‌دانم که این مدرسه چهره‌های موفق و هوشمند بسیاری پرورش داده است. امیدوارم حضور آقای مهدیزاده در این مسیر، تکرار آن خاطرات خوب و تجربیات موفق را در ذهن ما تداعی کند. البته از همه  مهم تر، تجربهٔ مدیریت در حوزهٔ فرهنگ و امیدوارکننده‌تر اینکه، علاوه بر نگاه هنری، به موضوع از منظر اقتصادی نیز می‌نگرد.

رضایی افزود: تخصص آقای مهدی زاده در حوزه صنایع خلاق است و با شبکه‌های این حوزه آشنا و ارتباطات گسترده‌ای هم دارد در کنار اینها، سجایای اخلاقی نیکو، حوصلهٔ فراوان، تواضع و در عین حال مصمم و جدی بودن در کار، از ویژگی‌های ایشان است. بنابراین امیدوارم حضور دکتر مهدیزاده در کنار همکاران ادارهٔ کل هنرهای تجسمی، بتواند به پیشبرد اهداف این حوزه کمک کند.ما باید از دانش و شبکهٔ ارتباطی وی، به‌ویژه در حوزهٔ اقتصاد هنر، بهره ببریم. من نیز وظیفه دارم در این مسیر کمک کنم و ارتباطاتم را در خدمت این هدف قرار دهم. شما هم هرجا فرصتی دیدید که می‌توانیم از جایگاه رسمی‌مان برای تسهیل امور استفاده کنیم، از ما بخواهید تا از منابع و امکانات موجود بهره ببریم. در این مسیر، یک نکتهٔ مهم، تبعیض مثبت برای استان‌هاست که دکتر مهدیزاده در بحث بودجه‌ریزی به آن توجه ویژه داشته‌اند. این موضوع بیشتر جنبهٔ اجرایی دارد و شاید جمع چندان درگیر آن نشود، ولی در مرحلهٔ اجرا و سیاست‌گذاری، کمک‌های ایشان بسیار ارزشمند خواهد بود.

معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان صحبت های خود گفت: عدالت فرهنگی و مرکززدایی از اهداف مهم ماست و امیدوارم این ایده‌ها در عمل محقق شوند. این امر نیازمند عملگرایی، حضور در استان‌ها، شنیدن دغدغه‌های مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جغرافیایی و منطقه‌ای است. تجلی این رویکرد را در شبکهٔ شهرهای خلاق خواهیم دید. امیدواریم رونق و نشاط در جامعه چنان باشد که استان‌ها و صنوف خودشان بتوانند رویدادها را با حمایت ما برگزار کنند و شادی را به زندگی مردم بازگردانند. این آرزوی ماست و می‌خواهیم در تحقق آن کمک کنیم.

سعید فلاح فر که پیش از حضور آیدین مهدی زاده مسئولیت هماهنگی امور مربوط به اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ را به عهده داشت نیز ضمن قدردانی از همراهی معاونت امور هنری گفت: این فرصت دادن کار ساده‌ای نبود. همان‌طور که خانم رضایی هم اشاره داشتند، این شرایط تا حدی غیررسمی بود و حمایت از من نیز آسان نبود، اما این کار را انجام داد و من بسیار سپاسگزارم.

البته خیلی خوشحالم که می‌توانم اعلام کنم در این سی‌و‌چند سالی که در این حوزه فعالیت داشته‌ام، هرگز دچار روزمرگی نشده‌ام و این کار برای من صرفاً یک شغل نبوده است. همیشه سعی کرده‌ام نقش یک پل ارتباطی بین هنرمندان را ایفا کنم و با درک زبان هر دو طرف، این اتصال را برقرار سازم. فکر می‌کنم این روحیه، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که خانم دکتررضایی با خود به معاونت آورد و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.

وی افزود: نکته‌ای که برای من بسیار اهمیت دارد، این است که بشر در طول تاریخ همواره با کلمه اندیشیده و تصور تفکری خارج از چارچوب زبان برایش دشوار بوده است. ما هرگاه فکر می‌کنیم، با واژه‌ها و کلمات می‌اندیشیم. اما در دو سه دهه اخیر، تحول بزرگی رخ داده و بار تفکر به سمت تصویر متمایل شده است. امروز، انسان به تدریج علاوه بر کلمه، با تصویر نیز می‌اندیشد. هرچند این شیوه هنوز به پای تفکر زبانی نرسیده، اما مطمئنم در آینده‌ای نه‌چندان دور، سهم تفکر تصویری با سهم تفکر کلامی برابر خواهد شد. این به آن معناست که هنرهای تجسمی به عنوان پایه‌ای اساسی در اندیشه بشری اهمیت پیدا خواهند کرد. امیدوارم این جایگاه حفظ شود و به هنر تجسمی به معنای واقعی‌اش، به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از تفکر انسان، توجه و حمایت شود. به نظر من، حساسیت معاون امور هنری در انتخاب مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی، ناشی از همین درک عمیق است.

فلاح فر تصریح کرد: باز هم از آقای مهدی‌زاده تشکر می‌کنم و نمی‌توانم خوشحالی خودم را از حضور شما پنهان کنم. به هر حال، چه بخواهم و چه نخواهم، من در این حوزه حضور دارم و با تمام وجود در خدمت فرهنگ و هنر، به ویژه هنرهای تجسمی هستم. اگر کاری از دستم برآید، هم در خدمت سیستم اداری خواهم بود و هم هنرمندان، چرا که به هر دو تعلق دارم.

آیدین مهدی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در بخش دیگری از این مراسم ضمن قدردانی از حضور نمایندگان اصناف هنری و مدیران حاضر در این جلسه گفت: حضور خانم رضایی به عنوان اولین بانویی که در معاونت هنری خدمت می‌کنند، واقعاً مبارک است. بیش از هر چیز، نگاه باز و اهدافی که بارها در جلسات مختلف تأکید کرده‌اند، یادآور مفهوم خانواده و نزدیکی هنرهای تجسمی به یکدیگر است. این ویژگی‌ها و قابلیت‌های ایشان، نعمتی است که به ما ارزانی شده و قدردان آن باشیم. نکته دیگری که برایم بسیار مهم است، این است که ما باید مفهوم «خانواده هنرهای تجسمی» را تقویت کنیم. خانه هنرمندان، جایگاه خانواده هنرهای تجسمی است. همه دوستان در سال‌های گذشته در این مسیر تلاش کرده‌اند، اما توسعه یک فرآیند تدریجی است و باید با آرامش و استمرار پیش برود. علاوه بر افزایش سرعت، باید محور اصلی را حفظ کنیم تا از مسیر خارج نشویم.

مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ افزود: خوشبختانه این جلسه برای من می تواند مصداق خوبی برای کاهش فاصله ها محسوب شود. ما دیگر خود را در دو سوی میز نمی‌بینیم، بلکه در کنار هم نشسته‌ایم. این دستاورد بزرگی است که با لطف معاونت امورهنری وزارت فرهنگ در این دوره محقق شده و امیدوارم این مسیر ادامه یابد.از سوی دیگر هدف ما کاهش فاصله ها است؛  هدف ما این است که در میانه بایستیم و فاصله‌ها را کمتر کنیم. این نیازمند همکاری دو طرفه است و ما دست یاری به سوی شما دراز کرده‌ایم. در این راه ابزاری که برای رسیدن به این اهداف تعریف کرده‌ام، مشورت است. امیدوارم با مشورت، به‌ویژه با اصناف، بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

بهرام کلهرنیا رئیس هیات مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک، علی گنجی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، حسین محسنی به نمایندگی از انجمن نگارخانه داران ایران، مجتبی قربانی مدیرعامل انجمن هنرسرامیک ایران، نجلا مهدوی ازانجمن تصویرگران، سجاد صفری به نمایندگی از انجمن عکاسان خبری، سعید باباوند بازرس خانه هنرمندان ایران، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، محمد مهدی اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، ابراهیم کمالی مدیرامورهنرهای تجسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شهاب شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی، جعفر واحدی رئیس موسسه توسعه هنرهای معاصر، رضا دبیری نژاد سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران و مشاور موزه های معاونت امورهنری،  سید امین مویدی مشاور نظارت و برنامه ریزی معاونت امور هنری،  مهدی سهل آبادی مدیرحراست امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله افرادی بودند که در آیین معارفه مدیرکل جدید اداره کل هنرهای تجسمی جضور داشتند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir