نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی و تهیه کنندگی علی شاهانی دور دوم اجرا‌های خود را با مسابقه عکاسی از این اثر آغاز می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ مهدی پاکدل، مهدی آشنا، ابراهیم حسینی، بهزاد عبدی داوران این مسابقه عکاسی هستند.

شرایط شرکت در مسابقه و ارسال آثار:

-حضور برای همه عکاسان آزاد است.

-عکاسان باید جهت شرکت در مسابقه، در زمان تعیین شده در فراخوان، شماره تماس و نام خود را به آدرس ایمیل اعلامی ارسال کنند.

-هر عکاس می‌تواند حداکثر ۵ عکس برای شرکت در مسابقه ارسال کند.

-عکس‌ها می‌توانند رنگی و سیاه و سفید باشند.

-عکس‌ها باید JPEG و اندازه ۳۰*۴۵ سانتیمتر و کیفیت ۳۰۰ DPI باشد.

-ویرایش عکس تنها در حد رنگ، نور، وضوح یا کادربندی توسط نرم افزار مجاز است، اما جابجایی عناصر تصویری یا تلفیق چند عکس مورد تایید نیست.

-فریم‌ها ارسالی می‌‎بایست فاقد هرگونه علامت و نشانه اعم از لوگو و امضا عکاس باشد.

هیات داوران ۲۰ عکس را برای شرکت در نمایشگاه انتخاب و به هر عکس راه یافته مبلغ ۴ میلیون ریال به عنوان حق التصویر تعلق خواهد گرفت.

نحوه ثبت نام و ارسال آثار:

ارسال ایمیل به آدرس BACHTHEATER@GMAIL.COM

جوایز:

نفر اول: تندیس+۷۰ میلیون ریال جایزه نقدی

نفر دوم: ۵۰میلیون ریال جایزه نقدی

نفر سوم: ۳۰میلیون ریال جایزه نقدی

گاه‌شمار مسابقه:

زمان ثبت نام تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

زمان مسابقه: نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

زمان ارسال آثار تا دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

زمان داوری: سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

دور دوم اجرای این نمایش از فردا، یکشنبه هفتم اردیبهشت، ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه خواهد رفت.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir