بهگزارش میراثآریا، سیدمصطفی میرتبار سهشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴ در حاشیه بازدید از بنای تاریخی مسجد جامع این شهر مرمت، احیا و مراقبت از آثار تاریخی و تمدنی را جزو ضرورتهای فرهنگی و سرمایهگذاری در حوزه میراثفرهنگی برشمرد و و نیاز مبرم جامعه امروز و پشتوانه نسل فردا دانست.
فرماندار شهرستان بابل، افزود: در سفر اخیر صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به این شهرستان، مرمت ۸ بنای تاریخی این شهرستان پیشنهاد و کارهای مطالعاتی در این حوزه نیز آغاز شد.
او با اشاره به قدمت مسجد جامع بابل و ارزشمند بودن این بنا به عنوان یکی از هویتهای تاریخی شهرستان، بیان کرد: در سفر هفته آینده به وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی پیشنهاد مرمت و بهسازی این اثر ارزشمند به وزارت متبوع مطرح خواهد شد.
میرتبار یادآور شد: مرمت و نگهداری درست و علمی از آثار و ابنیههای تاریخی یک ملت که نمایانگر و نمایشگاه حقیقی تاریخ، فرهنگ و هویت ملل مختلف است، جزو شاخصهای مهم توسعه یافتگی کشورها به شمار می رود.
فرماندار شهرستان بابل با بیان اینکه توجه به داشتههای فرهنگی از سدهها قبل در کشورهای اروپایی آغاز شده و اکنون در بسیاری از کشورها با جدیت و حساسیت ویژهای دنبال میشود، گفت: خوشبختانه اهمیت دادن به این موضوع مهم و محوری در جمهوری اسلامی ایران طی سالهای اخیر روند مثبت و سریعی به خود گرفته است.
انتهای پیام/
source