فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» پایان این داستان نخواهد بود. شبکه اچ‌بی‌او، پیش از پخش رسمی فصل دوم که با انتظار زیادی از سوی مخاطبان همراه است، ساخت فصل سوم این سریال پرطرفدار و برنده جوایز معتبر را تأیید کرده است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که قسمت‌های تازه سریال با استقبال کم‌نظیر منتقدان رو‌به‌رو شده و در حال حاضر، میانگین رضایت‌مندی آن ۹۲ درصد است.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل گروه فرهنگ و هنر برنا؛ کریگ مازن، یکی از خالقان سریال و سرپرست تولید، درباره فصل دوم گفت: «ما با این هدف سراغ فصل دوم رفتیم که چیزی خلق کنیم که بتوانیم به آن افتخار کنیم. نتیجه نهایی حتی فراتر از بلندپروازانه‌ترین اهداف ما بود و این امر مرهون همکاری مستمر ما با شبکه اچ‌بی‌او و تلاش بی‌نقص گروه بازیگران و عوامل تولید است. ما بی‌صبرانه منتظریم تا داستان «آخرین بازمانده از ما» را در فصل سوم ادامه دهیم.»

هالیوودریپورتر نوشت، نیل دراکمن، خالق دیگر سریال نیز افزود: «دیدن این‌که «آخرین بازمانده از ما» تا این حد زیبا و وفادارانه به تصویر کشیده شده، یکی از نقاط اوج حرفه‌ای من بوده است. از همه طرفداران برای حمایت پرشور و بی‌وقفه‌شان سپاسگزارم. بخش بزرگی از این موفقیت به لطف همکاری من با کریگ مازن، شراکت ما با اچ‌بی‌او و تیم حرفه‌ای تولیدات پلی‌استیشن حاصل شده است. از طرف تمام اعضای گروه بازیگری، تیم تولید و استودیوی ناتی داگ، از شما بابت فراهم آوردن این فرصت، صمیمانه سپاسگزاریم. ما از ته دل خوشحالیم که فصل‌های بیشتری از این داستان را برای شما روایت کنیم.»

فرانچسکا اورسی نیز در ادامه گفت: «نمی‌توان دستاورد بی‌نظیر فصل دوم این سریال را کم‌اهمیت جلوه داد. کریگ، نیل، کارولین و تمام تهیه‌کنندگان اجرایی، بازیگران و گروه تولید، ادامه‌ای استادانه بر داستان فصل نخست ارائه کرده‌اند و ما بسیار خوشحالیم که قدرت داستان‌سرایی کریگ و نیل را به فصل سوم خواهیم برد؛ فصلی که می‌دانیم به همان اندازه، تأثیرگذار و خارق‌العاده خواهد بود.»

کریگ مازن همچنین در گفت‌و‌گو با گزارشگر هالیوود اظهار داشت که فصل دوم برای او یادآور فصل دوم از مجموعه «جنگ ستارگان» با نام «امپراتوری ضربه می‌زند» است. او گفت: «خیلی به آن فکر می‌کنم، چون آن فصل را خیلی دوست دارم و معتقدم همه باید آن را دوست داشته باشند. ما آن فصل را به خاطر این دوست داریم که بخش میانی همیشه دشوارترین بخش داستان است؛ زمانی که همه چیز به چالش کشیده می‌شود و شخصیت‌ها نمی‌توانند آن‌طور که بودند باقی بمانند، اما هنوز هم آماده نیستند آن چیزی بشوند که باید باشند. در این نقطه، نوعی گم‌گشتگی وجود دارد، و من همین را دوست دارم.»

در خلاصه رسمی داستان فصل دوم آمده است: «پنج سال پس از رویداد‌های فصل نخست، جوئل (با بازی پدرو پاسکال) و الی (با بازی بلا رمزی) درگیر کشمکشی با یکدیگر و با جهانی می‌شوند که نسبت به گذشته، خطرناک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شده است.»

بازیگران بازگشته در فصل دوم شامل گابریل لونا در نقش تامی و روتینا وسلی در نقش ماریا هستند. همچنین بازیگران تازه‌ای که پیش‌تر معرفی شده‌اند، عبارت‌اند از: کایتلین دیور در نقش ابی، ایزابلا مرسد در نقش دینا، یانگ مازینو در نقش جسی، آریلا بارر در نقش مل، تاتی گابریله در نقش نورا، اسپنسر لرد در نقش اوون، دنی رامیرز در نقش منی، و جفری رایت در نقش آیزاک. همچنین کاترین اوهارا در این فصل به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد داشت.

فصل دوم سریال شامل هفت قسمت خواهد بود و نخستین قسمت آن روز یکشنبه، ۲۵ فروردین‌ماه، از شبکه اچ‌بی‌او و سرویس مکس پخش خواهد شد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir