رابرت پتینسون در حال بررسی ایفای نقش شخصیت منفی اصلی این فیلم است؛ نقشی که احتمالاً برگرفته از شخصیت «اسکیتل» در رمان‌های فرانک هربرت است. 

به گزارش خبرنگار بین‌الملل گروه فرهنگ و هنر برنا؛ تا این لحظه پیشنهاد رسمی‌ای به پتینسون ارائه نشده است. برنامه‌های کاری او شامل ایفای نقش در دنباله فیلم «بتمن» به کارگردانی مت ریوز و همچنین بازی در اثر جدید کریستوفر نولان با عنوان «ادیسه» است.

هالیوودریپورتر نوشت، همانند نولان، دنی ویلنوو نیز به جذب بازیگران برجسته جهان برای همکاری در پروژه‌هایش شهرت دارد. فیلم‌های «تلماسه» و «تلماسه: بخش دوم» با بازیگرانی مطرح از جمله تیموتی شالامی، زندایا، فلورنس پیو، آستین باتلر، جیسون موموآ، جاش برولین و بسیاری دیگر همراه بودند.

نخستین فیلم «تلماسه» در سال ۲۰۲۱ همزمان با دوران همه‌گیری کرونا به‌ صورت همزمان در سینما و بستر نمایش خانگی منتشر شد و توانست ۴۱۰ میلیون دلار در سطح جهانی فروش داشته باشد. قسمت دوم که در سال ۲۰۲۴ اکران شد، به فروشی بالغ بر ۷۱۴/۶ میلیون دلار در سطح جهانی دست یافت.

رمان «پیامبر» نوشته فرانک هربرت در سال ۱۹۶۹ منتشر شد و دوازده سال پس از وقایع کتاب اول جریان دارد؛ زمانی که «پل اتریدیز» به‌عنوان امپراتور حکومت می‌کند و در حالی که با شاهزاده «ایرولان» ازدواج کرده، رابطه‌اش را با معشوقه‌اش «چانی» نیز حفظ کرده است.

فیلم‌برداری «تل‌ماسه: پیامبر» احتمالاً تابستان امسال آغاز خواهد شد و تاریخ اکران آن ۲۸ آذر ۱۴۰۵ (۱۸ دسامبر ۲۰۲۶) تعیین شده است. دنی ویلنوو اعلام کرده که این فیلم، آخرین قسمت از مجموعه تلماسه خواهد بود و پس از آن تمرکز خود را بر پروژه‌های دیگری معطوف خواهد کرد.

شرکت لجندری درباره انتخاب بازیگر این نقش و حضور احتمالی پتینسون اظهار نظری نکرده است. آخرین حضور سینمایی پتینسون در فیلم «میکی ۱۷» از شرکت وارنر بود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir